Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
13.07.2014, 18:06

Автономний патріотизм

Автономна мережа активістів, об'єднаних спільними принципами і загальними цілями.


Сучасні події в Українівсе більше і більше згуртовують небайдужих громадян навколо спільної загрозидля України. Ця ЗАГРОЗА прийшла не раптово, вона з’явилась багато років тому напідґрунті, назва якому - БАЙДУЖІСТЬ.

«Є можливість зароблятидля себе – і досить, байдуже, що навколо розкрадають, все одно будутьрозкрадати, все одно СИСТЕМУ не змінити». Так і виросла на цьому підґрунтіПСЕВДОЕЛІТА керівників державою, які взяли загальну зброю «БАЙДУЖІСТЬ» собі наозброєння і влучно нею користувались. Головне, на їх думку, давати можливістьукраїнцю: трохи заробляти, збудувати для себе маленький осередок (хатинку зкраю), забезпечувати себе в деякій мірі і ніхто не буде задавати зайвих питань.

Але історія вимагаєеволюції і "дякуючи" ПСЕВДОПРЕЗИДЕНТУ Януковичу, з’явилась НЕАДЕКВАТНА ПСЕВДОЕЛІТА,яка просто залізла на територію БАЙДУЖОГОукраїнця. І фактично запустила інший механізм - НЕБАЙДУЖІСТЬ. Адже нема для українця середини, бо між БАЙДУЖІСТЮ ТАНЕБАЙДУЖІСТЮ її також немає. Ось і отримали результат - Майдан. А далі іншідядьки схопили нову зброю – «НЕБАЙДУЖІСТЬ» українця і зараз використовують їїна свій розсуд. Вміло маніпулюючи свідомістю небайдужих громадян, маючи намірстворювати на цьому підґрунті свою систему управління суспільством, нажаль,через інше поняття - СМЕРТЬ, адже НЕБАЙДУЖІСТЬ – штука загрозлива і глянувши наїї можливості в дії, ці дядьки вміло порахували, що наступні - ВОНИ. А НЕБАЙДУЖІСТЬукраїнця - це особливе відчуття, якщо воно розгорається, його важко погасити, ітому потрібні НАДЗВИЧАЙНІ УМОВИ, нажаль, для українців їх вже застосовано.  

На цьому підґрунтіобов’язково з’являться «нові партійні документи», під які підлізе ПСЕВДОЕЛІТА,і які «ЗА РАДИ МИРУ» зайдуть до законодавчого органу, а потім і в усі державні інститути.Фактично прикриваючись патріотизмом, який було породжено небайдужимиукраїнцями.

Але час, який так скоровідродив НЕБАЙДУЖІСТЬ, фактично надав особливу форму українському патріотизму –АВТОНОМНІСТЬ. Волонтерський рух, громадські об’єднання, спільноти, окреміособистості, які керуючись внутрішнім відчуттям патріотизму просто діють беззайвих слів та емоцій, це - Автономні патріоти - спільнота активістів,об'єднаних спільними принципами і загальними цілями.

Автономнийпатріотизм - це вже СЕРЕДОВИЩЕ. Це мережа незалежних груп однодумців, які маютьодну мету і йдуть до неї різними шляхами. Різними, тому що всі люди віднародження різні. З цієї причини немає і не може бути універсального шляху длякожного, хоча МЕТА - ОДНА.

Головне розуміти іпам’ятати мету своєї активності і небайдужості – все заради України і свогонароду. І особливо важливе - КОНТРОЛЮВАТИ в собі ГЕТЬМАНА, адже присамоорганізації обов’язково з’являються прагнення охопити всі напрямкидержавного управління, всі сфери діяльності, і навіть створити свою воєнізовануструктуру.   

АВТОНОМНИЙ ПАТРІОТИЗМ – цеНЕ партія і НЕ політична організація. І не нова ідея. Головною особливістю тут ємережевий принцип організації і єдина мета. Не треба порівнювати та плутати завтономним націоналізмом, принцип схожий – зміст інший.

Взаємодія автономнихосередків однодумців - це АВТОНОМНІСТЬ не тільки структурна, а й ТВОРЧА, свободавід нав'язування системами стереотипів політичної боротьби, можливість йти до однієїмети різними шляхами, протидіяти загрозі абсолютно різними методами залежно відобстановки.

Правильне застосування автономногопатріотизму однозначно веде до трансформації патріотичного руху в своєріднусистему, що складається з різних осередків, які часом можуть включати в себе лишеодного учасника.

Така програма дієво очищуєпатріотичний рух від різних "колективістів" і любителів"тусовок", від тих, хто приєднується до визвольної боротьби тількизаради того, щоб грати в ній якусь "важливу роль", а то й просто длявигляду; зрозумівши, в чому справа, подібні особи швидко покинуть рядиавтономних патріотів.

Система автономногопатріотизму може успішно функціонувати лише спираючись на людей відповідальних,сміливих, самовідданих і ініціативних, готових безкомпромісно і рішуче боротисяіз загрозою для країни та її народу.

Такі люди не потребують НЕДОТОРКАНОСТІ,оскільки прагнуть ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ. А тому їх першим кроком на зустріч народу у НАРОДНОМУ ПАРЛАМЕНТІ буде зняття недоторканості. Адже один з головних принципів патріотизму –рівність.  

АВТОНОМНІ ПАТРІОТИ – це дійсніпредставники свого народу, і саме їм необхідно носити звання НАРОДНИЙПРЕДСТАВНИК в законодавчому органі та інших інститутах влади. А автономністьруху в напрямку ВЕРХОВНОЇ РАДИ гарантує найбільш вагомий результат на ВИБОРАХ.Головне діяти. Не чекати, коли почнуть діяти ПСЕВДОДЕПУТАТИ, не вибирати, дояких партій примикати, а діяти самостійно, вже зараз обираючи серед свогорегіону, осередку, спільноти, кола однодумців ДІЙСНОГО представника народу,який вже довів діями, а не словами свій патріотизм та допомогти йому своєю підтримкою.Фактично закладаючи основуТЕРІТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ.   

Лише треба розуміти,автономним патріотизмом буде намагатись скористуватись ПСЕВДОЕЛІТА, підтягуючиїх під свої ПІРАМІДАЛЬНІ «партійки». Зараз настав той час, коли, на думкуПСЕВДОЕЛІТИ, не потрібно витрачати кошти на виборчу програму, краще витратитигроші на тих, хто перелічує голоси виборців, дешево і сердито. Головне, по-дорослому,З ПОТРОХАМИ.

А тому, якщо автономніпатріоти не хочуть споглядати час свого занепаду, їм треба діяти в напрямкузміни виборчого законодавства, а головне зміни системи підрахунку голосів. І не треба нам об’єднуватисьдля цього, головне - мета, а кожен обере для себе зручніший шлях її досягнення,найбільш короткий. ГОЛОВНЕ – МЕТА.  

Останні записи