Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
26.06.2012, 19:06

"8711: не потрібні вдома?"

Виконавчий директор ВБО "Точка опори"

Так вийшло, що боротьба за права людини є боротьбою всього мого життя. Я боровся за свої права, подорослівши я став боротись за права інших. І для мене найвищою цінністю є свобода. Свобода поглядів, релігії, мислення, вибір роботи, сексуальної орієнтації.

-«Права людини, право особистості на самовираження, право на недоторканістьособистого життя…»
-«Ні не чули»! 
 
Анотація:
Так вийшло, що боротьба за правалюдини є боротьбою всього мого життя. Я боровся за свої права,  подорослівши я став боротись за права інших.І для мене найвищою цінністю є свобода. Свобода поглядів, релігії, мислення,вибір роботи, сексуальної орієнтації. 

       Я свято вірю, що ми повинні житиу свободі вибору! Мені як і багатьох людям потрібна свобода! Я хочу вибиратимолоко в магазині, я хочу обирати свою роботу, я хочу обирати, де мені жити, яхочу обирати Бога, я хочу любити кого яобрав!!! Це мій   вибір! Я народився зтакими ж правами, як і всі інші члени нашого суспільства. Я не розумію, чомусьогодні купка «……» хоче позбавити мене моїх прав.
       Сьогодні парламент за крок відприйняття закону 8711, який встановлює «заборону пропаганди гомосексуалізму», афактично запроваджує цензуру на інформацію про гомосексуальність.
   -«Аяк же право на свободу слова?»,
   -«Анавіщо? Товариш Колісніченко та комуніст Царьков знають, яка інформаціяпотрібна суспільству» 
       Тобто, ти Гей або лесбійка?  Сиди тихенько вдома! А якщо ти надумаєшвідкрити рота, ось тобі від 3 до 5 років у в’язниці! Вам це нічого не нагадує?Мені здається, нам було достатньо 70 років ганьби і знущання над власнимнародом, щоб зрозуміти, що ми не хочемо жити по «Постановлению ЦК КПСС». Меніздавалась, що пройшли часи коли: «А у нас в стране секса нет!», мені здавалосьми більше не переживемо часи, коли ковбаса «или докторская, или никакая».    
        Звісно, нікого не здивуєшблюзнірством нашого законодавця. Але чому у нашого суспільства немає розуміння,що закон 8711 призведе до ізоляції нашої країни? Чому наша еліта не б’є насполох? Адже, прийнявши таке законодавство ми закриваємо для себе Європу. Миможемо забути про безвізовий режим, вступ до ЄС. А головне, ми втратимо нашихгромадян, ми втратимо ще тисячі і тисячі освічених працездатних людей, які незможуть жити в цій країні з «закритим ротом».
       Я народився в Україні, я плекаюсвої Батьківщину, я патріот. Я твердо знаю, що я зробив для цієї країни та її громадян набагато більше ніж всята купка «…..»  разом узяті.
        Алечому мене пригнічують і змушують залишити країну, в якій я народився, і яку ятак люблю??? 
        Сьогодні я чекаю на реакцієююристів, якійсь певною мірою,моїх колег по цеху. Звісно, вони не зобов’язаніпідтримувати ЛГБТ рух, але вони повинні сказатисвоє НІ дискримінації, своє НІ порушенню базових прав на свободу особистості,свободу слова!
        Вчорав нас забрали мову, сьогодні забирають права та свободи у орієнтацією геїв талесбійок. А завтра що?
       Для тих, хто палко ненавидитьлюдей з «не такою» сексуальною орієнтацією, давайте згадаємо:  Елтон Джон, Оскар Уайльд, Рікі Мартін, ФредіМеркьюрі, Анжеліна Джолі, Адам Ламберт, Петро Чайковський,Марина Цвєтаєва, - і це лише маленька часточка людей з нетрадиційноюорієнтацією. І чи можете ви уявити історію без них?
Останні записи