Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
30.08.2016, 15:27

Тарифы зависли…

Член правління ПрАТ "Коростенский завод залізобетонних шпал"

Новый сайт правительства, посвященный расчету тарифов, «упал» в первый же день


Украинскийпремьер Владимир Гройсман 30 августа на своей страничке в фейсбук торжественноотрапортовал: кабмин запустил новый сайт о тарифах и субсидиях - http://teplo.gov.ua. Запись сделана в 11:36. 
 
«Наголошую:ніхто не залишиться сам на сам із новими рахунками на газ, тепло, воду тасвітло. Кожен, хто потребує допомоги у сплаті житлово-комунальних послуг, - їїотримає. Уряд подбав, щоб перехід на нові справедливі тарифи нажитлово-комунальні послуги був менш відчутним для більшості українців. На сайтіє калькулятор комунальних платежів і субсидій. Введіть дані власної квартири татарифи свого міста і дізнайтеся скільки у разі оформлення субсидії складатимутьВаші комунальні витрати, а скільки за Вас заплатить держава. Все просто іпрозоро», - отметил Гройсман.
 
Большинствограждан, которые не хотят остаться один на один с новыми платежками, поверилипремьеру и массово ринулись на анонсированный сайт. Наплыв желающихознакомиться с «простотой и прозрачностью» подтверждается комментариемразработчика, который опубликован под постом главы правительства: «Для мене, якдля розробника, був неочікуваним такий трафік (50 тис конектів за хвилину)».
 
Но,к сожалению, по старой доброй традиции украинцев снова ожидало сплошноеразочарование: сайт тупо не работал несколько часов подряд. Вот так вот у насвсегда: все чисто, прозрачно. Но не для людей…
Останні записи