Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
07.10.2011, 22:40

Спецоперація проти європейської перспективи

Експерт з питань соціальної політики

Нас мільйони - їх одиниці. До дії, українці!

Хто зриває підписання Угоди про Асоціацію та зону вільної торгівлі з Європейським Союзом?

«Янукович  зараз робить все для того, щоб спровокуватикраїни ЄС зірвати Угоду про Асоціацію та зону вільної торгівлі, тому що длянього недопустимо входження України в склад європейської спільноти, тому що цекрапку поставить на тій мегакорупції, якою він займається, це поставитькрапку на правовому безпределі, який сьогодні демонструється, цепримусить його повернутися  до справжніх цінностей демократичного суспільства. І, крім того,підписання політичної угоди про Асоціацію протирічить відповідним тіньовимобіцянкам, які він давав до президентських виборів. І тому сьогодні, утримуючимене за гратами, знаючи, що немає складу злочину, він де-факто зриваєпідписання Угоди про Асоціацію», - сказала лідер опозиції Юля Тимошенко під час судових дебатів.

Лідер «Батьківщини»також підкреслила, що Янукович не дастькоманду про закриття сфабрикованої проти неї політичної справи, тому що цезруйнує його головну зовнішньополітичну стратегію, яка спрямована не в ЄС.

Тимошенко допускає, що Митний союз може і не є метою Януковича, який хоче«залишатися у власному болоті без будь-якого контролю і без будь-якої відповідальностіі просто споживати ресурси країни».Як приклад, вонанавела тіньову приватизацію «Укртелекому», шельфу Чорного моря та комерційнихбанків.

Юля Тимошенко завернулася до представників європейських держав зпроханням не залишати Україну без європейської перспективи. «Саме тому я знаю чіткі його плани, знаючи, що вінтримає мене за гратами, щоб не допустити підписання Угоди про асоціацію, япросила би і зверталася б до європейської спільноти: сьогодні з опозицієюрозправляються, сьогодні нас кидають за грати. Нічого спільного те, що сьогоднівідбувається з Україною, з демократією це не має. Але якщо Україну по плануЯнуковича позбавлять угоди про асоціацію і зону вільної торгівлі, то неЯнукович буде покараний, а покараний буде кожен українець», - підкреслила вона.

 Громадянин,приходь 11 жовня на 9.30 до Печерного Судилища, Київ, Хрещатик ,42. Висловитисвою громадянську позицію проти репресій і погіршення життя !!!

Звертаємосьдо всіх українців із закликом «Не будьте байдужими!» «Не бійтеся!».

Насмільйони - їх одиниці. До дії, українці!

 Комітетуопору диктатурі

Останні записи