Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
23.04.2016, 19:31

Шляхом Яценюка

Експерт з питань соціальної політики

Уряд Гройсмана пішов помилковим шляхом ...

Уряд Гройсмана планує надалі йтизлочинним шляхом Яценюка і вирішувати важкі проблеми економічної кризи зарахунок пересічних громадян.

Підтвердженням цьому єінформація, що Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферахенергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) внесла пропозиції до Уряду щодо змінціни на газ і структури ціни закупівлі природного газу в державної компанії«Укргазвидобування».

Зокрема, НКРЕКП, пропонуєзмінити вартість газу для підприємств теплоенергетики.

Якщо зараз ціна газу для таких підприємств складає 1770 грн., то з 1 травняпропонується збільшити її майже в 2,5 рази, щоб вона складала 4357 грн. Причому, категорія виробництва «для потреб населення» - скасовується. Будевстановлюватись єдина ціна, як для підприємств, так і для населення.
Крім того пропонується ввестиновий платіж з населення «абонентську плату» за користування газопроводами.

Крім того, НКРЕКП пропонує уряду змінити «соціальну» ціну газу длянаселення.
На сьогодні, вона складає 3600грн. за 1000 куб.м, а пропонується, щоб з 1 травня вона була збільшена мінімумна 35 % і складала не менше, ніж 4860 грн. за 1000 куб.м блакитного палива,також розлядається варіант підвищення ціни зразу на 53%.

Тобто, ми бачимо, що антисоціальна політика уряду Яценюка буде продовжена,щоб отримати черговий транш від МВФ.

На жаль отримання зовнішніх кредитів ніяк не впливаєна добробут звичайних громадян, адже мінімальні зарплати і пенсії залишаютьсяфактично «замороженими» на рівні 2013 року.

В той же час про себе високопосадовці не забувають, адже Гройсман суттєвопідвищив заробітні плати, як вищим чиновникам, так і депутатам…
Малюнок…

Цікавадумка з цього приводу  відомого експерта в галузі енергетики та ЖКГ ОлексіяКучеренко:

 "Убедительно прошу ботов - оправдывая и обосновывая это"обгрунтованное" повышение неким "европейским" опытомпомните о следующем:

1. 6.2 млн семей в программе субсидий это не"европейский", а "африканский" опыт.

2. Из 7188 грн за куб цены на газ для населенияи 20 млрд субсидий из НАШЕГО госбюджета на добычу в "Укргаздобычу"чистыми поступает 477 грн.

3. "Программа" энергосбережения имениГройсмана-Зубко-Савчука провалена полностью ( вернее, отсутствует) по признаниютого же главы секретариата ЕЭС Ковача.

4. Оснащенность системами учета по категории"плита" сегодня 25 процентов, домовые счетчики это "ересь".

5. Нормы потребления взяты "спотолка", перерасчет и доначисления за 2015 на сумму 3 млрд грн для 10 млнукраинцев это заслуга "нового-старого" Министра юстиции Петренко ,будущего члена Набсовета "Нефтегаза" Демчишина и пока еще неосужденного Яценюка. ( ныне, "коалициянты").

6. Долг Теплокоммунэнерго перед Нефтегазомсоставляет 25 млрд грн.

7. Оснащенность домовыми системам учета теплаМКД составляет до 40
процентов, системами поодного регулирования - минимальна.

А теперь рассказывайте про"повышенную" окупаемость и про "европейское" утепление.

И про биомассу не забудьте. И про леса, заодно...

Только не забудьте, что эти"приоритеты" лично курировал господин Гройсман- в лиценынешнего "куратора", Вице-премьера Кистиона"

NB. Да, кстати. Можете не сомневаться, что"программа" насильственной ОСББизации и принудительного управленияпровалится по определению!).
Останні записи