Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
05.06.2015, 16:15

Індексація

Експерт з питань соціальної політики

Якщо індексація грошових доходів громадян "може викликати інфляцію", то що тоді викликає підвищення цін і тарифів?!

Вчора у Верховній Раді Президент фактично підтримав наполягання  « Батьківщини » щодо необхідності індексації грошових доходів громадян України. 

« Батьківщина» звертає увагу, що це необхідноякнайшвидше зробити, оскільки із серпня 2014 року, коли було припиненоіндексацію, індекс інфляції склав у квітні цього року 152,9%, а гривня додолара впала у 2,5 рази, що призвело до масового зубожіння українців. 

У Державномубюджеті України є достатньо коштів (більше 68 млрд. грн. у резерві) для повної індексації зарплат , пенсій і стипендій нарівень інфляції.

Про це сьогодні заявила лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенкопід час зустрічі з представниками профспілкових об‘єднань України.

 За її словами, фракція «Батьківщина» сформулювала абсолютнореалістичні вимоги до уряду, які треба виконувати негайно.

 «Фракція внесла відповідний законопроект 2883 щодовідновлення індексації  пенсій ізаробітних плат, виходячи з реальних показників бюджету, і збирає підписилідерів всіх фракцій», - зазначила Тимошенко.

 

Останні записи