Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
02.01.2018, 20:43

Справа Мільмана та кумівські зв'язки

Журналіст, громадський активіст

Захисту потребує ідея YouControl, яка полягає у вільному використанні відкритих даних та допомоги громадянам швидко виявляти можливі корупційні прояви у діях тих чи інших осіб та організацій. Здається, що саме ця ідея стала причиною масованої атаки з боку

27.12.2017року чекісти оголосили підозру бізнесмену Сергію Мільману, засновнику і директору онлайн-сервісу YouControl. Сутність підозризмінилася і полягала у тому, що панМільман начебто втручався у роботукомп'ютерних мереж, не маючи відповідноїсанкції.

Правоохоронцінавіть порахували збитки від діяльності YouControl на рівні 6 млн. грн. До речі,відповідна сума фігурувала у клопотанніпрокурора про обрання запобіжногозаходу для пана Мільмана. Одразу скажемо,що 02.01.2018 року суд, вивчивши сумнівніекспертизи і решту сбушних“доказів”, зменшив розмір заставимайже у 100 (!) разів.

Алезахисту потребує ідея (!) YouControl, якаполягає у вільн ому використанн і відкритих даних та допомогигромадянам швидко виявляти можливікорупційні прояви у діях тих чи іншихосіб та організацій . Здається, що саме цяідея стал а причиною масованої атаки з боку СБУ тапрокуратури.

Останні записи