Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
18.05.2012 13:07

Опозиція, як і партія влади в Парламенті діяли заодно: проти трудящих!

Голова громадської організації "Громадська Палата України"

За законопроект "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо відповідальності роботодавця за порушення строків виплати заробітної плати та інших виплат)" (№ 9223 від 28.09.2011 року) 15 травня 2012 року проголосувало лише 52 народних депут

За законопроект "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо відповідальності роботодавця за порушення строків виплати заробітної плати та інших виплат)" (№ 9223 від 28.09.2011 року) 15 травня 2012 року проголосувало лише 52 народних депутата. І це при тому, що законопроект був підтриманий і науково-експертним управлінням Верховної Ради України, і профільним Комітетом парламенту, і Комітетом Верховної Ради України з питань європейської інтеграції. Цікаво, що проголосували за цей законпроект Фракція Компартії і "Реформи заради майбутнього", але майже не голосувала за законопроект так звана об'єднана опозиція. Якщо б об'єднана опозиція проголосувала, то цей законопроект був би ухвалений. Таким чином, можна побачити "піклування" опозиції про трудові права громадян. Лише 2 депутата від фракції БЮТ та лише 7 депутатів від фракції "НУНС" проголосували "ЗА" цей законопроект. Вражає найбільше той факт, що не проголосували за цей законопроект міністр соціальної політики "тіньового" опозиційного уряду А.Павловський та голова Конфедерації вільних профспілок М.Волинець. Таким чином, саме за підтримки об'єднаної опозиції було відхилено законопроект про введення пені за затримку зарплати. P.S. законопроектом пропонувалось встановити, що в разі несвоєчасної виплати заробітної плати роботодавець зобов’язаний сплачувати працівнику пеню в розмірі одного відсотка від заборгованої суми за кожний день затримки, починаючи з наступного дня після закінчення встановлених строків виплати та включаючи день фактичної виплати.
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]