Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
15.11.2014 13:04

Соціальна справедливість і благополуччя громадян — мета і сенс РПУ

Голова громадської організації "Громадська Палата України"

Соціальна справедливість і благополуччя громадян — мета і сенс діяльності Робітничої партії України.

Соціальна справедливість і благополуччя громадян — мета і сенс діяльності Робітничої партії України.

НАШІ ЦІННОСТІ

•    Соціальна справедливість. Упевненість кожного громадянина, кожної людини в тому, що у нього і у його дітей є майбутнє. Справедливе суспільство — це суспільство, в якому немає пропасті між багатими і бідними, де людина соціально захищена. Це справедливе співвідношення прав і обов'язків, праці і винагороди, заслуг людей і їх суспільного визнання. 

•    Свободаозначає самовизначення кожної людини. Свобода визначає рівень індивідуальної ініціативи і ефективності суспільства. Розширення свободи підсилює здатність людей відстоювати свою громадянську позицію. Тільки усвідомлення можливості вплинути на навколишній світ і, отже, усвідомлення особистої відповідальності індивіда за те, що відбувається навколо, формує громадянське суспільство. Тому свобода бачиться не лише як мета, але і як основний засіб розвитку.

•    Рівні для всіх права і свободи. Свобода, що ігнорує рівні права всіх людей, вироджується в свавілля. Людина має бути захищеною від насильства і принижень, небезпек і образ, обману і свавілля влади.

•    Солідарність поколінь. Ми прагнемо до справедливого розподілу доходів і витрат суспільства між поколіннями, щоб молодь могла розраховувати на допомогу на початку життєвого шляху, а літні люди мали забезпечену старість.

•    Соціальна безпека.Упевненість кожної людини в тому, що у нього буде робота, можливість здобути освіту і медичне обслуговування, забезпечити свою сімю, виховати здорових дітей і онуків.

•    Благополуччя сім'ї. Зміцнення інституту сім’ї має бути послідовною і консолідуючою стратегією українського народу.

•    Патріотизм. Любов до своєї країни і гордість за свій народ.

•    Відповідальність держави за благополуччя своїх громадян і відповідальність громадян за ефективність своєї держави.

•    Демократія участі. Підтримка масового демократичного руху, вільного підприємництва, суспільних і професійних ініціатив.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]