Про автора

Надія Конащук Координатор Прозорро

Професійна діяльність. Координація співпраці Прозорро з донорами та міжнародними організаціями у частині залучення міжнародної технічної допомоги та інвестицій на підтримку реформи публічних закупівель. Співпраця з такими організаціями як USAID, UKAID, TAPAS, Фонд "Східна Європа", ПРООН, GIZ, IDLO, МФ "Відродження", ЄБРР. Завдяки такій співпраці реалізована переважна більшість IT розробок електронної системи та освітницьких програм Прозорро. 

Також, є координатором розвитку напрямку відкритих даних Прозорро. Співорганізатор першого в Україні хакатону з Amazon на основі відкритих даних держави та проєкту з Udata school по розробці прогнозування на основі штучного інтелекту у державному секторі.

Освіта. 
Магістр з державного фінансового менеджменту, Київський національний економічний університет ім. Вадима Гетьмана (2014 рік).

Учасниця Академії лідерства та розвитку програми "The role of public policy in private sector development" організованої спільно з Центр демократії, розвитку та верховенства права Стенфордського університету та Школою управління Українського католицького університету (2016 рік).

Навчання в Universität Bremen (Бремен, Німеччина) для отримання наукового ступеня PhD в галузі економіки (2017- дотепер). 

Контакти
E-mail: [email protected]