Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
22.06.2022 11:47

Розшукуються сміливі жінки-фінансистки

Виконавчий директор Асоціації інвестиційних професіоналів CFA Society Ukraine

CFA Society Ukraine та CFA Institute запустили програму Fearless Girls для допомоги жінкам-фінансисткам у пошуку пропозицій роботи в Україні та за кордоном.

Зміни через війну потребують сміливих і рішучих дій. І є багато способів бути сміливим у цьому світі. Іноді – це означає бути хоробрим на полі бою, а іноді – поля битв можуть проходити у нашому серці, коли доводиться ухвалювати важливі рішення, подекуди поворотні у житті. Це може бути переїзд в іншу країну або зміна свого кар’єрного шляху для того, аби мати можливість забезпечити себе, свою сім’ю та навіть підтримати чоловіка, який тепер воює за країну. Сміливість означає бути опорою для всіх і вся, вижити, перемогти…

Понад 4 млн українців виїхати за межі країни, а 6,5 млн — переселитися в західні та центральні області. Переважна більшість переселенців — це жінки, які рятують своїх дітей. На новому місці вони зіштовхнулися з проблемою працевлаштування. Більшість з них вимушені працювати в низькокваліфікованих секторах або залишилися без роботи через незнання мови й неможливість навчатися високооплачуваним професіям у новій країні. Ми хочемо змінити це.

Сьогодні, коли йде війна, більше ніж будь-коли маємо підтримувати одна одну та вчитися дивитися на поточні події як на нові можливості! Наша мрія – змотивувати якнайбільше українок, які мають економічну чи фінансову освіту, до нового кар’єрного розвитку у фінансах та інвестиціях, зростання та економічної незалежності.

Тому CFA Society Ukraine та CFA Institute об’єднали зусилля для підтримки українських жінок у їхньому професійному і кар’єрному розвитку та запустили благодійну програму Fearless Girls для допомоги з пошуку пропозицій роботи та інших можливостей професійного зростання в Україні та за кордоном.  

Програма Fearless Girls є відповіддю на зростаючу потребу підтримки українських жінок у пошуку свого місця на ринку праці. Це – шанс знайти роботу, яка відповідатиме кваліфікації жінок з сфери фінансів та інвестицій.

Жінки, які бажають знайти нову роботу за спеціальністю або ж хочуть змінити професію, довчитися/перевчитися і спробувати себе у сфері фінансів, можуть пройти реєстрацію у телеграм чат-боті для участі у програмі. 

Усім, хто бажає долучитися до програми, необхідно заповнити свій профіль на Linkedin та внести дані про себе до чат-боту t.me/CFASocietyUkraine_bot 

Зібрану інформацію ми використаємо для того, щоб знайти найбільш відповідних партнерів, які можуть запропонувати вакансії чи освітні можливості, відповідно до побажань та наявного досвіду учасниць.

Сподіваємося, що цей проєкт допоможе жінкам України знайти те місце роботи, завдяки якому вони почуватимуться незалежними та успішними.

 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]