Про автора

Вікторія Остапенко Заступник начальника юридичного управління АТ "БАНК КРЕДИТ ДНІПРО"

Професійна діяльність. Кандидат юридичних наук, адвокат. Заступник начальника юридичного управління АТ "БАНК КРЕДИТ ДНІПРО".

Пройшла шлях від юрисконсульта до Заступника начальника юридичного управління. Професійний досвід включає юридичний супровід всіх аспектів банківської діяльності: корпоративне управління, участь в процесі додаткової емісії акцій банку, супроводження активних банківських операцій як корпоративного, так і роздрібного бізнесу, представництво інтересів банку в суді, супроводження перевірок контролюючих органів, консультування з питань фінансового моніторингу та валютного контролю тощо.

Освіта. 2012 – закінчила Київський національний університет імені Тараса Шевченка, юридичний факультет (денне відділення), отримала диплом магістра за спеціальністю "Правознавство".

Друга вища освіта: 2016 рік – закінчила Інститут бізнес-освіти Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана, отримала диплом магістра за спеціальністю "Фінанси і кредит".

Науковий ступінь: кандидат юридичних наук, захистила дисертацію за спеціальністю «Цивільне право і цивільний процес; сімейне право; міжнародне приватне право (диплом кандидата наук № 036416 від 01.07.2016 року), тема "Порука як спосіб забезпечення виконання зобов’язань, що виникають з кредитних правовідносин (на матеріалах судової практики)".

Контакти
E-mail: [email protected]