Про автора

Професійна діяльність. Адвокат, експерт з комплаєнсу, магістр права, аспірант Науково-дослідного інституту вивчення проблем злочинності імені академіка В.В. Сташиса. 

Спеціалізація. Основний напрям діяльності – комплаєнс, захист осіб у кримінальних провадженнях, пов‘язаних з економічними злочинами (ненасильницького характеру), представництво інтересів та захист прав у цивільних та господарських справах. 

Членство в асоціаціях: 
Асоціація правників України;
(Ukrainian Bar Association); 
UNBA NextGen.

Освіта. У грудні 2023 року пройшла навчання у CEELI Institute щодо впровадження функціонування комплаєнс політик, затвердження ефективних комплаєнс програм.
У травні-грудні 2023 року пройшла навчання по формуванню державної політики.
У жовтні пройшла навчання у Києво-Могилянській Бізнес Школі (KMBS) щодо управління проєктами та отримала необхідні навички проджект-менежменту для подальшої співпраці зі стейкхолдерами, донорськими організаціями, з метою залучення інвестицій, МТД, реалізації амбітних проєктів в Україні та за її межами тощо.
У вересні-жовтні 2023 року  пройшла навчання у Київській Школі Державного Управління імені Сергія Нижного (КSPA) на тему “Етічне лідерство” від колишнього директора ФБР.
Починаючи з 21.09.2022 дистанційно навчаюсь у Central European University за сертифікаційною програмою курсу "Основи та перспективи Європейської інтеграції" та "Верховенство закону та права людини".
Починаючи з 14.09.2022 навчаюсь на третьому (освітньо-науковому) рівні вищої освіти у Науково-дослідному інституті вивчення проблем злочинності імені академіка В.В. Сташиса та досліджую тему пов'язану із запобіганням корупції у сфері правосуддя.
2021-2022 навчалась у Національному університеті "Києво- Могилянська академія" за міжнародною освітньою програмою "Антикорупційні студії".
2019-2021 навчалась у Національному юридичному університеті імені Ярослава Мудрого та здобула освіту за спеціальністю "Право", ступінь "Магістр".
2015-2019 навчалась у Національному юридичному університеті імені Ярослава Мудрого та здобула освіту за спеціальністю "Правознавство", ступінь «Бакалавр".
За час навчання маю 18 публікацій у національних та міжнародних юридичних журналах. 

Контакти
E-mail: [email protected]