Про автора

Професійна діяльність. Я народився у невеликому містечку, районному центрі, що загубився у степах Запорізької області. Згодом родина переїхала, спочатку до Харкова, а потім до Києва. І більшу частину життя прожив у столиці.

Маючи просто невгамовний потяг до знань, закінчив чотири ВНЗ. І продовжую вчитися. Навіть довелося завести для різноманітних дипломів та сертифікатів спеціальну теку.

Писати почав ще у школі. Згодом захоплення переросло в основну професію. Якщо раніше тематика була найрізноманітнішою, то останні десятиліття викристалізувалося основний напрямок. Це регіони з акцентом на туризм.

Працював у різних виданнях. У сучасний період головним редактором інформаційно-політичного видання "Известия партии Труда", головним редактором українсько-німецької двомовної газети "Deutsche Zentrale Zeitung". Останніми роками є головним редактором народної інтернет-газети "Іскра".

Одночасно співпрацюю з низкою видань, переважно інтернет.

Мої статті можна прочитати на туристичному порталі www.tourua.com, www.h.ua у журналах "Статус" та "Берегиня", низці інших. Найцікавішим найлегше просто набрати моє ім'я та прізвище в будь-якому пошуковику.

Випускаючи свої матеріали про найцікавіші куточки нашої країни, вважаю, що цим несу певну місію. Адже останнім часом далеко не кожна людина може кудись поїхати та подивитися на власні очі. Для тих, хто може, мої матеріали можуть бути своєрідним путівником.

Контакти
E-mail: [email protected]