Про автора

Валерія Коломієць Ексзаступник Міністра юстиції України з питань європейської інтеграції

Професійна діяльність. Ексзаступник Міністра юстиції України з питань європейської інтеграції.

З травня 2018 року здійснювала адвокатську діяльність в організаційно-правовій формі Адвокатського бюро Коломієць Валерії. 

З січня 2016 року по квітень 2018 року – партнер практики кримінального правового захисту Адвокатського об’єднання Бачинський, Коломієць та партнери.

З 2016 року по 2017 рік – викладач Магістерської програми з прав людини Українського католицького університету.

З березня 2015 року по січень 2016 року – партнер практики кримінального права Юридичної компанії "Лігалейд". 

З жовтня 2012 року по березень 2015 року надавала правничу допомогу в організаційно-правовій формі Адвокатського бюро Валерії Коломієць. 

З жовтня 2012 року по вересень 2019 року здійснювала адвокатську діяльність. 

З серпня 2009 року по вересень 2012 року перебувала на посаді помічника адвоката в Адвокатському об’єднанні "Вінницька обласна колегія адвокатів".

Громадська робота (в тому числі на виборних посадах). Членкиня Асоціації українських моніторів дотримання прав людини у діяльності правоохоронних органів, Асоціації правників України (з 2016 по 2017 роки головуюча ради відділення АПУ Львівської області).

З червня 2019 року – експерт проєкту Благодійного фонду «Українська фундація правової допомоги» та Програмної ініціативи "Громадське здоров’я" МБФ "Відродження" - "Захист прав вразливих до ВІЛ груп населення".

З 2016 року як експерт та викладач брала активну участь у Сертифікованих програмах Школи права УКУ "Школа з ІТ права" та "Адвокація прав людини"; "Школи практичного права" Школи права УКУ; тренінгах та семінарах для Ліги студентів Асоціації правників України, ELSA та Школи майбутнього адвоката Асоціації адвокатів України.

З 2016 по 2017 роки – членкиня Громадської ради при прокуратурі Львівської області.

З 2016 по 2017 рік – регіональний координатор команди протидії порушенням прав вразливих груп у Львівській області (діє за підтримки ГО "Експертний центр з прав людини" та Програмної ініціативи "Громадське здоров’я" МБФ "Відродження").

З 2015 року по 2017 рік брала активну участь у діяльності Відділу спеціальних проваджень Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради з прав людини за дорученням (зокрема участь у громадських розслідуваннях порушень прав людини у діяльності правоохоронних органів Львівської області).

З 2014 по 2017 рік – тренер-модератор з обміну досвідом між адвокатами, які надають безоплатну правову допомогу.

Освіта. 2009 – спеціаліст, "Правознавство", Львівський національний університет імені Івана Франка.

Контакти
E-mail: [email protected]