Про автора

Стівен Роджерс Заступник голови Представництва Міжнародної організації з міграції в Україні (МОМ)

Професійна діяльність. Заступник голови Представництва Міжнародної організації з міграції в Україні (МОМ).  

Із початком російського вторгнення повернувся до Представництва МОМ в Україні, аби підтримувати зусилля організації в реагуванні на війну.  

До цього (2016-2021) працював у Представництві МОМ в Австралії з координаційними функціями для Нової Зеландії, Папуа-Нової Гвінеї та Тихоокеанського регіону на посаді Старшого програмного співробітника. Зокрема займався питаннями незаконного перевезення людей, торгівлі людьми та пов'язаної з нею транснаціональної злочинності.  

Перед цим працював в Україні (2007-2016) на посаді Старшого програмного координатора Представництва МОМ. На посаді займався питанням сприяння національного розвитку, відновленню та реагуванню МОМ на надзвичайні ситуації, а також управлінням та координацією програм у сфері міграції та управлінням кордонами.

Освіта. Здобув ступінь бакалавра у галузі міжнародних відносин та російської мови й літератури в Університеті Джорджа Вашингтона (США), а також ступінь магістра зі східноєвропейських та євразійських досліджень у Стенфордському університеті (США). Окрім рідної англійської, володію українською та російською мовами. 

 

Контакти
E-mail: [email protected]