Про автора

Павло Мороз Адвокат, правник, екс-заступник Міністра юстиції
https://www.facebook.com/moroz.pavel.ol/
1 2 3 4 5 . . . 8

Професійна діяльність. Працював у міжнародних компаніях "Делойт енд Туш" та "Ернст енд Янг".

У 2001 році отримав свідоцтво на право заняття адвокатською діяльністю.

З лютого 2016 року по липень 2017 - заступник Міністра юстиції України з питань державної реєстрації; координував та контролював діяльність Департаменту державної реєстрації та нотаріату.

Освіта. Вища, у 1997 році закінчив Інститут міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка за спеціальністю "міжнародне приватне право", отримав кваліфікацію "спеціаліст".

З 2012 року по теперішній час дистанційно навчаюсь в Університеті Алабами, США, за спеціальністю "податкове право", магістратура.

Вільно володію українською, англійською та російською мовами.

Спеціалізація. Основною спеціалізацією професійної діяльності в міжнародних аудиторських компаніях Делойт енд Туш і Ернст енд Янг було надання консультаційних послуг з корпоративного оподаткування та права, в сфері злиттів і поглинань, із супроводу транзакцій; надання податкових і юридичних послуг в сфері інвестиційного планування та розробки міжнародних податкових структур для мультинаціональних корпорацій та українських компаній.

З компанії Ернст енд Янг пішов на держслужбу. Основна мета переходу - проведення реформ, спрямованих на боротьбу з корупцією і спрощення умов для ведення бізнесу.

Контакти
E-mail: [email protected]