Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
05.02.2015 23:17

Не вірю ні фрау Меркель, ні мосьє Олланду….

Краще б вони не перешкоджали звільняти українські території від проклятих московітів...

Якщо ви гадаєте, що фрау Ангела Меркель і мосьє Франсуа Олланд прилетіли в Україну для того, щоб допомогти українському народові добитися негайного миру, то ви жорстоко помиляєтесь. Ви забули, як кілька діб тому німецький канцлер відкрито заявила, що вона ПРОТИ ТОГО, ЩОБ УКРАЇНІ ОТРИМАЛА ДОПОМОГУ В ВИГЛЯДІ ЛЕТАЛЬНОЇ ЗБРОЇ. Позаяк це начебто призведе до ескалації конфлікту  в українському Донбасі.

Якщо німецькому лідеру, переконаний, щодоби військові Бундесверу доповідають скільки бронетехніки, живої сили заводить Росія на окуповані території України, чому вона ні разу ніде не заїкнулася про це публічно, не заявила, що Росія розпалює конфлікт. А коли українським військовим вдалося відчутно дати по зубах сепаратистам, терористам, російським найманцям і спецпідрозділам ЗС РФ, завантажити по повній рефрижератори чергового так званого гуманітарного конвою, то це викликало справжній переляк.

Ви хіба забули, як три доби тому Путін враз затурбувався тим, що проливається кров в українському Донбасі. До цього він цього не бачив? Закликав сторони негайно припинити вогонь, відкласти зброю. А на ранок вишепталася, як рак із торби, мадам із Берліна. Почала заявляти, що ні в якому разі українцям не можна надавати летальну зброю. А в четвер, 5 лютого, підхопивши з собою під бік мосьє Олланда, опинилася в Києві. Після переговорів з великим національним миротворцем паном Петром Порошенком вона повезе французького соціаліста до гаспадіна Путіна. А звідти, увага, фрау Меркель полетить безпосередньо  на рандиву з Бараком Обамою.

Як ви думаєте, що найголовніше вона має обговорювати в Вашингтоні?

Та звісно ж буде переконувати лідера США в тому, що ні в якому разі, нізащо українцям не можна представляти летальної зброї. Бо зрозуміло, що отримавши таку, четвертого рівня досконалості, надточну зброю, вони тут же на голову розгромлять всю нечисть, якої набігло в український Донбас тисячі. Бо всьому світові стало зрозуміло, що українські вояки – люди надзвичайно хоробрі, умілі, вірні своєму обов’язку. За свою державу, землю, народ готові вмерти. Навіть при тому бедламі, бардаку в який перетворили молоду країну пани Порошенко та Яценюк. Вони неймовірно швидко, за неповний рік трансформували конституційну державу в лубочний циганський табір.

Особливо це проявилося при здійсненні чергової часткової мобілізації. Коли десятки тисяч людей, які ще вчора були пасіонаріями, готові були йти на смерть за свою Вітчизну, перетворилися в  «бігунків», тих, хто тікає від вручення повісток, виїжджають навіть за кордон. Всяко відкуповуються в корупціонерів у погонах. При цьому зазаначу, що якраз мобілізація, тобто готовність людей виступити оборонцями своєї держави, якраз є лакмусовим папірцем довіри до існуючої влади. І тут, маю з сумом зазаначити, повний провал. 

Але це вже інша тема, про яку я також докладно розповім.

Ви, напевне ж, запитаєте мене: а чому ж так вчиняє фрау Меркель?

Чесно відповім: до кінця всіх деталей не знаю. Але не важко здогадатися, що насамперед тут комерційний інтерес. Ви ж сподіваюся, не забули, що попередник фрау Меркель на посту канцлера ФРН Герхард Шредер – нині найголовніший чоловік на побігеньках у гаспадіна Путіна. Кремлівський маніяк підібрав у російському дитячому садку і подарував йому дитя, якого не було в сім’ї відставного німецького політика, працевлаштував його  в структурах «Газпрому», поставивши захмарну оплату.  Зрослися, як кажуть, кров’ю.

Німецькі багатії завжди щедро заробляли на газових і нафтових виробництвах  Росії.

Що ж стосується французів, то вони й зараз в основній своїй масі вважають, що «Містралі» Росії необхідно продати, що не Росія, а Україна ображає РФ. На одному з міжнародних телеканалів я бачив, як буквально горою французи стояли в ПАРЕ за те, щоб делегацію РФ не позбавляли слова в Парламентській Асамблеї. Навіть тоді, коли вони ув’язнили, фактично довели до смерті депутата ПАРЕ Надію Савченко.

Якось днями, ввімкнувши московський телеканал «Дождь» почув, як посол Франції у Росії став переконувати глядачів у тому, що Франсуа Олланд поспіль з главою Кремля Путіним докладають величезних зусиль до того, щоб припинити війну між українцями в Донбасі. Саме разом із Путіним. Знайшов миротворця…

Уже буквально вилітаючи до Києва 5 лютого ц.р., мосьє Франсуа Олланд на весь світ заявив, що його Франція проти того, щоб Україна приєднувалася до будь-яких Європейських структур. І ви після цього вірите, що він за те, аби криваві загарбники московіти зазнали поразки в Донбасі?

Ось вам і відповіді на частину з цих питань. Якщо ж, звичайно, не враховувати того важливого фактору, що і німці, і французи свого часу були жорстоко биті московітами. Хто знає, може тут і генетична підсвідомість спрацьовує…

 **

Як сказав мій добрий приятель відносно всього: "Якщо їдуть удвох, значить будуть умовляти..."

 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]