Про автора

Микола Щуріков Перший заступник директора ПАТ "Одеський припортовий завод"

Професійна діяльність. Перший заступник директора ПАТ "Одеський припортовий завод". Заслужений економіст України.

У 2015 році запросили на роботу до Публічного акціонерного товариства "Одеський припортовий завод" на посаду першого заступника директора. До посадових обов'язків входить закупівля природного газу для підприємства та збут готової продукції — аміаку та карбаміду.

У 2013 році запропонували очолити службу організації закупівель та здійснення договірної роботи та тендерний комітет у державному підприємстві "Адміністрація морських портів України".

2007 року перейшов працювати першим заступником начальника у ДП "Дніпро-Бузький морський торговельний порт". За рік знову запросили до "Дельти-лоцмана" на ту ж посаду — першого заступника підприємства. Тут працював аж до 2013 року.

У 2005 році вступив на службу до державного підприємства "Дельта-лоцман", де два роки працював на посаді першого заступника директора.

Крім трудової діяльності, є активним громадським діячем. З 2014 року – голова первинної профспілкової організації ДП "Адміністрація морських портів України". Навесні 2015 року обраний президентом Громадського союзу "Правозахисна організація "Форпост Нації".

Освіта. Маю дипломи економіста, правознавця та управлінця.

Нагороди. Нагороджений знаками "Почесний працівник морського та річкового транспорту" та "Почесний працівник транспорту України".

Контакти
E-mail: [email protected]