Про автора

Микола Скиба Експерт напрямку "Освіта" "Українського інституту майбутнього"
http://uifuture.org/

Професійна діяльність. Експерт напрямку "Освіта" "Українського інституту майбутнього".

Спеціалізація. Закінчив Київський Національний університет ім. Тараса Шевченка за фахом "історик". Під час навчання в аспірантурі на кафедрі етнології досліджував тему трансформації традиції та процеси самоорганізації в локальних спільнотах ХІХ - XX ст. Автор низки наукових публікацій на згадані теми.

Дослідницький досвід. Впродовж 2006 – 2007 років – старший консультант Національного інституту стратегічних досліджень у царині культурної політики.

Очолював освітньо-тренінговий напрямок в ГО "Агенція культурних стратегій", засновник освітньої платформи Next Generation Business School.

Модератор платформи стратегічних ініціатив "Культура2025".

Учасник кількох міжнародних проєктів, зокрема – Національний координатор проєкту ЄС та Ради Європи COMUS, експерт з креативних індустрій програми ЄС "Культура і Креативність" Східного партнерства.

Сфера дослідницьких зацікавлень. Зміна освітньої парадигми в контексті четвертої промислової революції, problem solving approach у шкільному навчанні, формування компетенцій майбутнього, освіта впродовж життя (lifelong learning) і сталий розвиток особистості.

Контакти
E-mail: [email protected]