Про автора

Лана Сінічкіна Партнер АТ "Arzinger", адвокат

Професійна діяльність. Керівник індустріальних практик охорони здоров'я та фармацевтики, харчової промисловості, а також практики антимонопольного та конкурентного права, практики державних закупівель, керівник практики антикорупційного комплаєнсу та етики бізнесу.

Визнаний міжнародний експерт, досвідчений керівник, який очолює велику команду юристів, надаю юридичний супровід провідним міжнародним та вітчизняним компаніям.

Маю понад 15 років досвіду роботи у юридичному бізнесі. До початку роботи в Арцингері, працювала в юридичній фірмі "Юрсервіс Консалтинг Компані", маю досвід роботи в Антимонопольному комітеті України.

У компанії Nemiroff обіймала посаду керівника відділу супроводу зовнішньоекономічної діяльності та судово-претензійної роботи, а у компанії "Lukowisc Swierzewskiy & Partners" була керуючим партнером. Також очолювала юридичний відділ компанії "GlaxoSmithKline Pharmaceuticals Ukraine" та "GlaxoSmithKline Consumers Healthcare Ukraine".

Освіта. Інститут міжнародних відносин Київського національного університету ім. Тараса Шевченка, магістр міжнародного права.

Контакти
E-mail: [email protected]