Про автора

Лариса Криворучко Адвокат, доктор юридичних наук

Професійна діяльність. Доктор юридичних наук, адвокат, досвід в юридичній сфері понад 20 років. 

Автор понад 50 наукових праць у фахових науково-практичних виданнях в Україні, професійних публікацій на юридичну тематику в українських і іноземних ЗМІ, міжнародних наукових виданнях, співавтор книг, удостоєна рядом міжнародних нагород.  

На рахунок Криворучко Л.С. доводиться впровадження в систему діяльності Міністерства внутрішніх справ України "Концепції щодо зниження травматизму співробітників органів внутрішніх справ в Україні та підвищення рівня системи професійної підготовки співробітників органів внутрішніх справ в Україні". 

У 2020 опубліковано монографію "Адміністративно-правові засади запровадження міжнародних стандартів у сфері забезпечення захисту прав людини", тощо.

Керую юридичною компанією "Криворучко", компанія спеціалізується на наданні юридичної допомоги фізичним і юридичним особам; успішно здійснюю захист інтересів клієнтів в ряді гучних кримінальних справ.  

Освіта. 2005 закінчила з відзнакою юридичний факультет Національного університету внутрішніх справ МВС України, за спеціальністю "Правознавство".

2008 р. - закінчила ад'юнктуру Харківського національного університету внутрішніх справ МВС України.

2008 році - захистила дисертацію та здобула науковий ступінь кандидат юридичних наук (доктора філософії в галузі права).

2021 році - захистила дисертацію та здобула науковий ступінь доктор юридичних наук. 

Контакти
E-mail: [email protected]