Про автора

Лілія Каневська Керуючий партнер компанії "DMS Solutions"
https://dms-solutions.co

Професійний досвід. Керуючий партнер (співзасновник) компанії "DMS Solutions" – першого українського провайдера рішень у сфері інтелектуальної обробки документів (Intelligent Document Processing), розробника інтегрованої інтелектуальної автоматизованої платформи для розуміння документів, автоматизації процесів документообігу та управління контентом з будь-якого робочого місця. Компанія "DMS Solutions" є офіційним глобальним Advanced Technology UiPath Alliance Partner та Technology Blue Prism Alliance Partner у сфері інтелектуальної обробки документів (Intelligent OCR), здійснює свою діяльність на ринках Європи, Азії та Північної Америки, має офіси в Україні та Гонконгу.

Маю понад 15 років досвіду у сфері реінжинірингу бізнес-процесів, проведенні комплексних трансформацій бізнесу, автоматизації та роботизації бізнес-процесів, а також значний управлінський та консалтинговий досвід, отриманий як у великому корпоративному, так і консалтинговому бізнесі – під час роботи у Великій Четвірці (Big 4).

Надавала консалтинг у сфері реінжинірингу бізнес-процесів, проєктного менеджменту, комплексної інтелектуальної обробки документів, роботизації бізнес-процесів та інтелектуальної автоматизації в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні таким глобальним мультинаціональним корпораціям, як HSBC, Credit Suisse, Citibank, а також Mercedes-Benz, Samsonite, Pernod Richard та ін.

2017 – до цього моменту – керуючий партнер у DMS Solutions (Гонконг).

2015 – 2017 – старший керівник у напрямку Lean, Business Process Reengineering, Robotic Process Automation в Ernst & Young (Гонконг).

2014-2015 – директор департаменту організаційного та процесного менеджменту в АТ "Райффайзен Банк Аваль" (Україна).

2008 – 2014 – начальник організаційного управління та методології процесів у АТ "Райффайзен Банк Аваль" (Україна).

2007 – 2008 – експерт процесного та проєктного менеджменту у ПАТ "КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК" (Україна).

Контакти
E-mail: [email protected]