Про автора

Євген Василенко Маркетолог

Професійна діяльність. У бізнесі із 1998 року. Було багато різних напрямків, продовольчі кіоски, магазини, виробництво будівельних матеріалів та ін. На сьогодні є кілька діючих напрямків: діджитал агенція (онлайн репутація, впізнаваність та розвиток бренду, створення стратегій, криза-менеджмент).

Веду бізнес у Чехії (будівництво та обслуговування бізнесу в ЄС - юридичні та бухгалтерські послуги). Залишився власником, але вийшов з операційних завдань із будівельної теми.

Керуючий партнер компанії Wonder Makers (Magic Five – блогери та фокусники з 5 млн. передплатників на Youtube).

Інвестую в IT проєкти. Займаюсь у проєктах маркетингом, курирую та навчаю команди.

Пишу книги на тему бізнес психології ("Думати. Розуміти. Діяти").

Ментор у бізнес-спільноті BOARD.

3 роки очолював бізнес-спільноту "Бізнес Молодість" в Україні, з 2013 по 2016 включно. Провів на сцені понад 1000 годин, навчаючи МСБ в Україні.

Створив бізнес-школу "Майстерня".

Консультирую власників бізнесу як траблшутер та гроузхакер. Допомагаю налагодити процеси, побудувати систему та оцифрувати діяльність кожного відділу та співробітника.

Читаю факультатив у школах для 9-11 класів на тему "Можливості інтернету та його небезпека".

Освіта. 1. НАУ, Київ, технічне. 2. Університет України, Київ, технічний. 3. Академія держуправління за президента України, Київ, кафедра інформаційної політики. Вивчав управління масами, інформаційні війни та інші цікаві предмети.

Контакти
E-mail: [email protected]