Про автора

Єлизавета Кузьменко Експертка та тренерка з питань ґендерної рівності та недискримінації, голова ГО "Асоціація "Жінки в медіа"

Професійна діяльність. Експертка та тренерка з питань ґендерної рівності та недискримінації, голова ГО "Асоціація "Жінки в медіа", членкиня Комісії з журналістської етики, національна консультантка медійних та гендерних проєктів Ради Європи в Україні, Координатора проектів ОБСЄ в Україні, International Media Support (IMS).

У 2019-2020 роках медіатренерка Thomson Reuters Foundation та Institute for War and Peace Reporting (IWPR). У 2019 році спікерка Світового форуму за демократію у Страсбурзі на тему "Гендерна рівність у ЗМІ". В 2016-2019 роках працювала на Громадському радіо.

Освіта. Закінчила Одеську юридичну академію, магістр права. Навчалася на польських студіях Вроцлавського університету та стажувалася в 2014 році в Комітеті з питань національних і етнічних меншин польського Сейму. Випускниця семінару "Медіа та реальність: виміри відповідальності" 2020 року Аспен Інституту Києва. 

Контакти: [email protected]

Контакти
E-mail: [email protected]