Про автора

Андрій Палкін Голова Ради арбітражних керуючих Дніпропетровської області, лідер політичної партії "Українці"

Професійна діяльність. 10 лютого 2020 року на Установчому З’їзді арбітражних керуючих Дніпропетровської області був обраний на посаду Голови Ради арбітражних керуючих Дніпропетровської області, яку займаю по теперішній час. 

26 лютого 2020 року на установчому з’їзді політичної партії "Українці" був обраний на посаду голови політичної партії, яку займаю по теперішній час. 

З липня 2018 по теперішній час є партнером адвокатського об’єднання "БІЛІ КОМІРЦІ".

З 2016 року викладав на курсах з підвищення кваліфікації арбітражних керуючих в "Університет імені Альфреда Нобеля".  

З 2015 року є членом всеукраїнської громадської організації "АСОЦІАЦІЯ ПРАВНИКІВ УКРАЇНИ".

4 лютого 2013 р. отримав свідоцтво про право здійснення діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідацією).

З 2010 року здійснював діяльність адвоката та арбітражного керуючого, як самозайнята особа, спеціалізуючись переважно на корпоративних конфліктах, праві неспроможності (банкрутстві), господарських, цивільних та адміністративних справах.

14 вересня 2010 року за результатом успішно складеного кваліфікаційного іспиту отримав свідоцтво про право на зайняття адвокатською діяльністю.

20 червня 2008 року за результатом успішно складеного кваліфікаційного іспиту отримав ліцензію про право на зайняття діяльністю арбітражного керуючого (розпорядник майна, санація, ліквідація). 

З 2006 рік по 2007 рік працював на посаді юриста у комунальному підприємстві "Міськзеленбуд".

Освіта. У 2001 році вступив на факультет менеджменту Національного гірничого університету, де навчався на денній формі навчання до 2006 року, здобувши після закінчення навчання спеціальність "економіста-кібернетика" та освітньо-кваліфікаційний рівень магістр.

У 2003 році почав здобувати другу вищу освіту в НГУ на заочно-вечірньому факультеті за спеціальністю "Правознавство" до 2006 року, після закінчення навчання здобув освітньо-кваліфікаційний рівень спеціаліст.

2013 року вступив до Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ, де успішно навчався на денній формі навчання до 2014 року, отримав після закінчення навчання освітньо-кваліфікаційний рівень магістр (з відзнакою) за спеціальністю "Правознавство".

У листопаді 2018 року закінчив навчання в академії податкового права "TaxAcademy".

Контакти
E-mail: [email protected]