Про автора

Андрій Онопрієнко Заступник директора з розвитку Київської школи економіки

Професійна діяльність. Заступник директора з розвитку Київської школи економіки, Департамент економіко-політичних досліджень.

Співкерую розробкою нових програм та займаюсь організаційною трансформацією Департаменту економіко-політичних досліджень. Тісно співпрацюю з проектними командами всередині Центрів Київського економічного інституту та зовнішніми стейкхолдерами задля розробки досліджень та виконання консалтингових продуктів на найвищому рівні.

Також координував роботу і відповідав за розвиток Центру аналітики зовнішньої торгівлі Trade+ та підтримував відкриття Центру макроекономічного моделювання в 2020 році, а також відповідав за розробку та реалізації стратегії Центрів, координацію всіх оперативних та стратегічних заходів Центрів, контроль аналітичної та дослідницької діяльності Центрів та займався організаційною трансформацією існуючих Центрів та допомагав з відкриттям нових.

Маю 5 річний досвід роботи в якості менеджера Департаменту консалтингу компанії Делойт, працював більше 10 років в західних банківських групах (Ерсте, ІНГ, Креді Агріколь) та присвятив більше 3 років роботі з державним сектором (СКМУ, Мінфін, Мінекономіки) у якості керівника кількох проектних команд.

Освіта. Маю ступінь магістра з фінансового менеджменту (КНЕУ), отримав другу вищу юридичну освіту, а також закінчив програму державної політики та управління “Управління державними фінансами” в KSE.

 

Контакти
E-mail: [email protected]