Про автора

Анатолій Куцевол Надзвичайний і Повноважний Посол України в Латвійській Республіці
Професійна діяльність. З 23 грудня 2022 року - Надзвичайний і Повноважний Посол України в Латвійській Республіці.

2020-2022 - Заступник Державного секретаря Кабінету Міністрів України.

Очолював ГО "Центр перспективних ініціатив та досліджень" – незалежний аналітичний центр, що спеціалізується на питаннях сталого розвитку, якості державного управління та експертизі на відповідність праву ЄС.

З 2017 по 2019 – директор Команди підтримки реформ при Міністерстві екології та природних ресурсів України (Мінекоенерго). Під моїм керівництвом здійснювалися експертні та адвокаційні роботи із впровадження реформи управління відходами, сталого управління водними ресурсами, Держекоінспекції, контролю та моніторингу промислових викидів, нової кліматичної політики тощо.

Маю 15 років експертного та управлінського досвіду. Працював у Міністерстві економічного розвитку і торгівлі України, Секретаріаті Кабінету Міністрів України, Адміністрації Президента України. В Урядовому офісі з питань європейської та євроатлантичної інтеграції виконував функції заступника директора. Очолював напрям міжнародних відносин та відносин із державними органами у юридичній фірмі Semper Legal Attorneys at Law, працював директором Всеукраїнського об’єднання “Платформа Громадянських Ініціатив”.

Освіта. Отримав вищу філологічну, фінансову освіти, магістр державного управління. Є випускником Програми професійних стажувань (Professional Fellows Program) PFP при Американських Радах.

 

Контакти
E-mail: [email protected]