Про автора

Артур Колдомасов Політичний та медійний аналітик, експерт із політики США, активіст
Професійна діяльність. Аналітик з дезінформації Центру досліджень "Детектора медіа".

Член молодіжних організацій Paneuropa Kyiv та Młodzi o polityce.

Член редакційної колегії наукового видання Przegląd Europejski (Факультет політичних наук та міжнародних студій Варшавського університету).

Співзасновник та CEO медіапроєкту SVITLOVEZHA.

У минулому — співголова звʼязків із медіа Volt Europa; голова комунікацій та політичних рішень Volt Ukraineексперт із політики США та інформаційної політики Аналітичного центру ADASTRA.

Проходив стажування у Міністерстві закордонних справ України, Посольстві України у США, передвиборчій кампанії Ґабріели Сантьяґо-Ромеро до міської ради Детройта (штат Мічиган, США), у мадридському офісі компанії Dimitra International, Постійному представництві Святого престолу при міжнародних організаціях у Відні та Палаті общин канадського парламенту.

Є автором та співавтором низки книг та політичних рекомендацій, зокрема роботи "Віденський дух: Ефективність міжнародних організацій в сучасні дні".

Є автором низки публікацій та коментарів для українських та іноземних медіа, серед яких "Українська правда", "ЛІГА.нет", "Українське радіо", "24 канал", The Hill Times, Le Monde, New Europe, Conservatives Global, тощо.

Є фіналістом менторської програми Форуму молодих дослідників медіа та комунікацій Польського товариства суспільних комунікацій, а також учасником низки проєктів міжнародного та національного рівня. 

Основні сфери діяльності: зовнішня та внутрішня політика США, інформаційна політика, аналіз медіа, політика України, політика РФ, попкультура та політика, публічна дипломатія, європейська політика, гібридні загрози.

Освіта. Бакалавр з міжнародних відносин, суспільних комунікацій та регіональних студій Національного університету "Острозька академія".

Магістр журналістики та суспільних комунікацій Люблінського католицького університету імені Яна Павла ІІ.

Вивчав міжнародні відносини під час обмінних програм у Варшавському університеті та Державному університеті долини Гранд-Веллі у США (за програмою Державного департаменту США Global UGRAD).
Контакти
E-mail: [email protected]