Про автора

Артем Гриненко Президент "Всеукраїнської дорожньої Асоціації"
https://www.facebook.com/allukrainianroadassociation/

Професійна діяльність. Президент "Всеукраїнської дорожньої Асоціації". 

З 1 грудня 2018 - по теперішній час - Президент "Всеукраїнської дорожньої Асоціації".

З 1 лютого 2018 - по теперішній час - Голова Комітета дорожнього господарства Експертної ради при міністерстві інфраструктури (Громадський контроль над подальшим впровадженням фундаментальних реформ дорожньої галузі. Контроль за прийняттям нормативних актів необхідних галузі).

З 21. липня 2016 по 29 травня 2017 - в.о. Голови правління ПАТ "Державна акціонерна компанія "Автомобільні дороги України" (монополіст з утримання автомобільних доріг України). 

Керівництво компанією та 33 її дочірніми підприємствами (Облавтодорами), Публічним акціонерним товариством (власник держава), кількість працівників 18 000. 

Розроблена та затверджена реформа компанії та стратегія розвитку на 5 років; впроваджені нові електронні автоматизовані інструменти управління: ЕРП система, автоматизація закупівель. 

З 29 жовтня 2015 по 21 липня 2016 - радник Міністра Інфраструктури по дорожньому господарству - розробка законопроектів та реформ у сфері інфраструктури. 

Створив робочу групу під головуванням Міністра і залучив до співпраці народних депутатів з різних фракцій, які напрацювали та погодили основні дорожні реформи. Фундаментальні реформи яки розроблялися і впроваджувалися: "Децентралізація в дорожній галузі" та "Державний дорожній фонд".

 

Контакти
E-mail: [email protected]