Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
01.06.2012 00:00

Янукович вже фінансує вибори Ющенка

Ексрадник міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова

За інформацією нашого джерела, Янукович дав команду «своїм» розпочати фінансування виборчого проекту свого вірного друга і соратника Ющенка

Мова йде про фінансування проекту ПР під проводом Андрійовича. Так званої, «правиці». На думку політтехнологів Банкової, такий псевдо опозиційний проект, зможе відтягнути від об'єднаної опозиції частину правого електорату, зокрема в західних областях..

Звичайно, про подолання 5-ти відсоткового бар'єру мова не йде, бо це фантастика, в яку ніхто не повірить. Але 1-2%, за певних обставин, маргинали Ющенка можуть «відкусити». А це, погодьтеся, в умовах, коли кожен голос «на вагу золота», також суттєво.

Підтвердженням моїх слів щодо початку перерахунку «бабосиків» від Януковича Ющенку, можуть слугувати нинішні заяви якихось, нікому невідомих, «нашоукраїнців». Вони сказали, що готові вступити у виборчу кампанію і створювати «правицю». Лідером цього політичного «збіговиська» стане, звичайно ж, найвідоміший бджоляр України, що колись працював на посаді президента, про що є запис в трудовій книжці.

Хто не знає. На сьогодні борги «Нашої України» становлять понад 70 млн. грн.. Це оренда приміщень, сплата ЖКГ, зарплати працівникам і т.д. Дивно, що ці партійні функцірнери, не розрахувавшись, а подекуди, просто «кинувши» людей, сьогодні мітять аж на самостійні вибори у ВР. Невже з боргами вже розрахувалися??? Адже порядні люди спочатку віддають борги, а потім все інше. Невже розрахувались? Якщо так, то звідки кошти? І ще, не втримаюсь і відійду від головної теми. Запитаю особисто у Ющенка: Вікторе Андрійовичу, так де ж, все-таки, гроші, що зібрали українці на «Лікарню майбутнього»? Куди ж ви їх поділи разом з пані Катериною? Вам не соромно? Ой, про що це я - звичайно, ні. Зрештою, Бог вам суддя, і за це, і за все інше. Повертаємось до головного.

Ющенко досі вважає себе успішним президентом, політичним лідером країни, «батьком нації»,і т.д. Досі має амбіції і вірить у свою неперевершеність. Цим і хоче скористатися Янукович. Бо, на жаль, і сьогодні не всі розуміють зміючу сутність екс-президента. Крім того, цих двох «подєльніків» об'єднує спільна хвороба - патологічна ненависть і страх перед Юлією Тимошенко. Власне, заради того, щоб знищити її, вони і об'єдналися у 2006-му році. От і крокують по життю разом. Разом боролися проти неї у 2009-му, разом посадили за грати. Ну а зараз Янукович знову хоче підтримати далеко небідного, хоча, як виявляється, дуже скупого, Андрійовича, щоб той знову гідно попрацював на ПР і на диктатуру. Переконаний, що Ющенко з радістю виконає всі побажання і забаганки кримінального режиму. Ну, а як ще й грощі за це дадуть...

На мій погляд, вихід Наливайченка з НУ також має відношення до мого прогнозу. Мабуть, розуміння того, що їхні вибори буде фінансувати Янукович, в минулому кримінальний злочинець, для колишнього голови і офіцера СБУ стало останньою краплею.

Я щиро вітаю Валентина з цим кроком. Зробив все правильно. До речі, я мав розмову з Наливайченком десь місяць тому, на одному з засідань КОДу. Де, вкотре, закликав його негайно позбавитись Ющенка як лідера партії, бо це несумісне з опозиційною діяльністю. Отримав абсолютну підтримку своїм словам. Валентин сказав, що вважає так само, але спробує ще раз переконати партійців, а якщо не вдасться, то вийде сам. Як бачите слово офіцера він стримав. Йому не вдалося, і він вийшов з лав партії.

Отже, резюме. Політична партія «Наша Україна» на чолі з Ющенком – ЦЕ САТЕЛІТ ПАРТІЇ РЕГІОНІВ ТА ВІДВЕРТИЙ СОЮЗНИК ОСОБИСТО ЯНУКОВИЧА.

ПІДТРИМУЮЧИ ЮЩЕНКА, КОРОЛЕВСЬКУ ТА ІНШИХ ПСЕВДО ОПОЗИЦІОНЕРІВ (про Кличка поки промовчу з політкоректності, у нього ще є трохи часу для остаточного самовизначення і я сподіваюся, що все-таки здоровий глузд переможе) ЛЮДИ ГОЛОСУВАТИМУТЬ ЗА ЯНУКОВИЧА!!!! Друзі, це потрібно зрозуміти всім.

P.S. Для деяких скептиків, що обурюються моїм ставленням до Ющенка і погано знають мою політичну історію. Чи маю я право критикувати цього іуду? Так, маю цілковите право.

Я, справді, був членом НУ з моменту її заснування 05.03.2005 до 01.07.2009. Був керівником штабу, керівником фракції у Шевченківській райраді, керівником райвиконкому, депутатом Київради. Але до Ющенка це не має жодного відношення, бо ми щиро вірили, як і мільйони українців, і просто робили свою справу.

Публічно і аргументовано я почав критикувати Ющенка, Єханурова, Балогу з 2007-року, тоді, як зрозумів, що відбувається зрада, що вони в співпраці з Януковичем, що кришують Чорновецького. Ось одна з моїх відкритих заяв 2008-го року: http://korrespondent.net/ukraine/politics/692745-deputat-nsnu-yushchenko-unichtozhil-partiyu-nasha-ukraina.

Схожих заяв, зроблених мною протягом 2007-2009 року в ЗМІ була тьма.

Так само у 2009-му році я публічно вийшов з лав НУ і повідомив причину виходу: http://korrespondent.net/kyiv/887780-zoryan-shkiryak-zayavil-o-svoem-vyhode-iz-nashej-ukrainy

Отже, моя позиція щодо Ющенка і нинішньої "Нашої України" народилася не сьогодні, а багато років тому. Вона є відкритою, чесною і аргументованою. При цьому, я поважаю і думку відмінну від моєї. Але тоді, коли вона підкріплена чіткістю слова, а не «огульним критиканством» і відвертою лайкою.

З вірою в нашу перемогу! Слава Україні!
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]