Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
11.10.2012 12:10

Страх та жадібність диктатора

Ексрадник міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова

Такого політичного терору не було навіть у 2004-му...

Страх поразки і подальшого відсторонення від влади змушує штаб ПР (Януковича) вдаватися до все більш брудних і жорстких методів ведення виборчої кампанії.

Наразі виборча кампанія увійшла у вирішальну і найбільш жорстку фазу, що більше нагадує справжню війну, на знищення.

Сьогодні очевидно, що влада програє вибори. І мова не про «чорну» соціологію від куплених Банковою «експертів», якою щодня нам намагаються «промивати мізки» з екранів телевізорів. Краща соціологія - це пряме спілкування з людьми. А правда проста - владу ненавидять. Причому така тенденція зараз переважає і в Східній Україні. Саме страх поразки на майбутніх виборах змушує Януковича і Ко вдаватися до все більш жорстких і брудних методів політичної боротьби.

Все, що відбувається останнім часом - це ознака безсилля влади з одного боку, і її безмежної жорстокості з іншого. У чесній, конкурентній боротьбі вони перемогти нездатні. Тому діють методом підкупу, залякування, шантажу, провокацій, політичного терору і «чорнухи». Такого відвертого бруду не було навіть в 2004-му році. Жадібність і страх доводять Януковича до безумства. Вони бояться втратити все: свої «межигір'я» і вивезені з країни мільярди.

Вони довели країну до рівня Бурунді, а 80% українських громадян - до катастрофічних злиднів. Три роки поспіль вони звинувачують «попередників», цинічно брешуть і намагаються маніпулювати свідомістю людей. Але українці - далеко не дурні, вони все бачать і розуміють. Тому на регіоналів чекає великий «сюрприз» на виборах.

На даний момент виборчої кампанії всі технологічні проекти Банкової, якими режим хотів розмити опозицію, і куди олігархи від ПР вклали сотні мільйонів доларів, луснули. Провалилася «Наша Україна» Ющенка, провалилися «впердівці» Королевської, провалилися «люди з вилами» та інші псевдо опозицонери. Люди їх розкусили, в усьому розібралися.

Звідси й істерика регіоналів. Вони відчувають, що програють. Тому засмічують ефіри центральних телеканалів відвертою «чорнухою» проти лідерів опозиції, показують маревні рейтинги, влаштовують провокації і не гребують найганебнішими методами боротьби з політичними опонентами.

Тим не менш, я переконаний, що сьогодні українське суспільство готове до адекватної реакції на свавілля влади.

У мене немає сумнівів у тому, що ПР готує масові фальсифікації в Україні, це аксіома. Але, попри їхні несамовиті намагання, реальні опозиційні сили, ВО «Батьківщина» і «Свобода» переможуть на майбутніх виборах. Ми закликаємо все міжнародне співтовариство жорстко контролювати вибори в Україні. Якщо буде необхідність, то люди вийдуть на вулицю, і ми зробимо все, щоб захистити результат виборів, захистити нашу перемогу і не дати можливості окупаційній владі спотворити волевиявлення українського народу.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]