Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
31.08.2007 18:40

Як ви думаєте, що кажуть журналісти?

Маркетингові комунікації. PR. SMM. Digital

Завтра, 1 вересня, на Співочому полі, о девятій вечора відбудеться грандіозна кульмінація програми «Спілкування заради майбутнього», яку проводить мій клієнт, «Київстар» на честь власного десятиріччя. Кульмінація – це шалене шоу, яке називається

Завтра, 1 вересня, на Співочому полі, о девятій вечора відбудеться грандіозна кульмінація програми «Спілкування заради майбутнього», яку проводить мій клієнт, «Київстар» на честь власного десятиріччя. Кульмінація – це шалене шоу, яке називається "Спілкування заради майбутнього"яке по своєму розмаху має затьмарити «Єробачення»". Мало того, таких подій, яку завтра побачить Київ проходить в світі всього навсього три на рік.

В основі мистецького перфомансу лежить ідея, що “Спілкування та взаєморозуміння творять майбутнє”. Для її втілення до проекту були залучені Національний симфонічний оркестр України, Хор національної Опери України та Національна академічна капела «Думка». Вони будуть озвучити «Карміну Бурану» - кантату, створену німецьким композитором Калом Орфом у 1936 році, яка лягла в основу шоу.

157,89 КБ

Візуалізація ідеї покладена на спеціальні ефекти. Першого вересня Київ побачить всі останні розробки світового шоу бізнесу, серед яких французькі фонтани (стіна з води 15х20м - це екран для проекцій) та пальники «Дракони» з 8-метровими снопами вогню. Вперше на одній сцені будуть використані одночасно піротехніка, фонтани, система дощу та проекційні технології. А декорації будуть змінені вісім разів протягом години сценічного дійства.

99,10 КБ

Кульмінацією шоу стане фантастичний «Гімн майбутньому», який буде виконано у фіналі дійства. Це видовище буде супроводжуватись парковими феєрверками, що під час виконання переростуть у масштабний салют, - близько 600 зарядів забарвлять київське нічне небо.

І ось тепер у мене до вас запитання: “Яка реакція масс-медіа на завтрашнє шоу?”

Теги: шоу
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти