Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
14.08.2007 01:25

Крах Веб 2.0

Маркетингові комунікації. PR. SMM. Digital

Оглядач Джон Дворак вважає, що в мережі настає ситуація, схожа на ту, що спричинила крах додкомів в 2000 році.

Оглядач Джон Дворак вважає, що в мережі настає ситуація, схожа на ту, що спричинила крах додкомів в 2000 році.

В Сети складываются все условия, благоприятствующие формированию очередного "мыльного пузыря", который может лопнуть в любой момент. Дворак уже даже дал образное название этому пузырю - Bubble 2.0, по аналогии с Web 2.0.

На мою думку, він перебільшує. Таку точку зору поділяє і автор українського w.2.0. проекту, Дмитро Дубілет. Він стверджує - інвестори зараз більш досвідчені.

Але чи справа тільки в інвесторах?

Зараз Інтерент став ще одною комунікаційною реальністю. Як мобільний телефон чи поштова адреса. Якщо 6 років тому кількість користувачів мережі Інтернет становила 0,2 відсотка населення України, то сьогодні - вже понад 7 відсотків. Надання послуг доступу до Інтернету забезпечено в усіх великих містах, обласних та багатьох районних центрах.

Інтернет - це зручний та дешевий спосіб комунікації. Який дає виняткову персоналізацімю. Ви можете контактувати з певною аудиторією набагато якісніше, за через інших ЗМІ.

Це на своєму прикладі додів Google, який за декілька років перетворився в глобальну рекламну площадку.

Звичайно, гроші по яких купують деякі інтернет проекти не можуть не вражати. Але аудиторія в декілька мільойнів коритувачів, теж щось коштує!

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]