Про автора

Юлія Слободяник Доктор економічних наук, професор КНЕУ, ОНЕУ, експерт з контролю публічних фінансів

Професійна діяльність. Маю практичний досвід роботи з 1997 року у сфері організації та ведення бухгалтерського обліку, управління корпоративними фінансами, постановки обліку на малих підприємствах, працювала на посадах економіста, бухгалтера, головного бухгалтера.

Досвід викладацької роботи з 2004 року у ДВНЗ "Українська академія банківської справи НБУ", Одеський національний економічний університет на посадах доцента, професора.

Наразі працюю професором кафедри аудиту Київського національного університету імені Вадима Гетьмана.

Кандидат економічних наук зі спеціальності фінанси, грошовий обіг та кредит (2005), доцент кафедри бухгалтерського обліку та аудиту (2008), доктор економічних наук за спеціальністю бухгалтерський облік, аналіз та аудит (2014).

Сертифікований аудитор України (2018), маючи понад 150 наукових публікацій, у тому числі у сфері контролю державних фінансів та аудиту.

Громадська робота. Маю досвід експертної громадської роботи (група "Публічні фінанси" реанімаційного пакета реформ; громадська експертна комісія з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів, обліку, цін та інвестиційної політики при Сумській міській раді).

Освіта. Завершила Сумський державний університет (диплом з відзнакою за спеціальністю Фінанси, 2000).

Контакти
E-mail: [email protected]