Про автора

Юрій Пивоваров Голова оргкомітету Київського міжнародного економічного форуму

Професійна діяльність. З 2014 р. обіймаю посаду виконавчого директора Асоціації «Інноваційний розвиток України» (АІРУ). Асоціація об'єднує провідні міжнародні та національні компанії у сфері високих технологій, освіти та науки, інформаційних технологій, машинобудування, мікроелектроніки, енергоефективності. Місія асоціації – це створення умов для високотехнологічного бізнесу в Україні.

У 2014 році очолив організаційний комітет Київського міжнародного економічного форуму, співорганізатором якого є АІРУ.

З грудня 2014 року на позиції керівника групи радників Голови Комітету з питань промислової політики та підприємництва Верховної Ради України.

2009-2013 рр. - Директор з розвитку проєктів компанії HT Ukraine. Координував питання розробки концепцій, придбання нерухомості та земельних ділянок, запуску в експлуатацію та маркетингу таких проєктів, як, зокрема, торговельна галерея "Опера Пасаж" (Львів), готель "Леополіс" (Львів) та інших.

2005-2009 рр. - Директор з розвитку нерухомості компанії "Єврокон Україна".

1998-2005 рр. — працював у Baltic Beverage Holding (Carlsberg Group) на різних посадах – торговий представник, регіональний менеджер з продажу, національний менеджер з розвитку.

Освіта. У 1995 році закінчив з відзнакою факультет “Інформаційні системи у менеджменті” Львівської комерційної академії, де у 1996-1997 роках був асистентом кафедри “Програмних засобів інформатики”.

Випускник програми Підприємництво та інноваційний менеджмент UC Berkeley (2015).

Контакти
E-mail: [email protected]