Про автора

Юрій Мавродієв Незалежний експерт з будівництва та девелопменту

Професійна діяльність. Український громадський діяч, експерт з ринку нерухомості. Незалежний експерт з будівництва та девелопменту.

Колишній керівник генеральної підрядної організації ТОВ "Алекса Груп".

Кар'єру розпочав у ЗАТ "Аеробуд" на посаді майстра будівельних та монтажних робіт (реалізація проєктів готель "Прем'єр-Палас", пивзавод "Оболонь", аеропорт "Бориспіль" та ін.). Працював у ПП "Основа", в якому брав участь у будівництві логістичного центру "КЮНЕ + НАГІЛЬ". Також обіймав різні посади у таких компаніях, як МФ ВАТ "КОБ МТ ІСО", АТ "Птахофабрика Київська", ТОВ "СТАЛЬ-ІНВЕСТ" (реалізація проєкту ТЦ "Аеромол", супермаркету "NOVUS").

З 2013 року на посаді начальника управління капітального будівництва ТОВ "ТРІ О" брав участь у будівництві ТРЦ GULLIVER. У 2014 році очолив ТОВ "Алекса Груп", де реалізовував проєкти з будівництва житлових комплексів "Лісовий квартал" та "Крона Парк" у м. Бровари.

Освіта. Випускник Київського національного університету будівництва та архітектури (спеціальність "Підйомно-транспортні, будівельні, дорожні, меліоративні машини та обладнання").

Контакти
E-mail: [email protected]