Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
27.09.2011 09:41

Knorr використовує репутацію продукції Nestle ?

Патентний повірений, тренер програми РАДА USAID, FDI-професіонал

У рекламі бульйонів Knorr «Душа обіду» звучить слоган «І ніякої магії!»; Ролик присутній в ефірі з січня 2011 року.

У рекламі бульйонів Knorr «Душа обіду» звучить слоган «І ніякої магії!»; Ролик присутній в ефірі з січня 2011 року.
Російський підрозділ компанії Нестле вважає, що слово «магія» в контексті сприймається схоже з брендом «Maggi» і вимагає припинити рекламну компанію, вбачаючи в ній ознаки недобросовісної конкуренції. Позов до викладеної претензією був поданий в Арбітражний суд Москви в червні, а в четвер, 21 вересня, відбулося попереднє засідання у справі.
Відповідач - Юнілівер - вважає претензії абсолютно необгрунтованими. Катерина Одинцова, прес-секретар Юнілівер в РФ, Білорусі та Україні, говорить про те, що рекламний ролик не порушує жодних інтересів і не зачіпає прав третіх осіб, а весь рекламний продукт компанії проходить сувору і всебічну експертизу на всіх етапах створення.
Конкретно за позовом висловлено таке міркування: «Можна спробувати довести схожість до ступені змішування слів« магія »і« Маггі », але жоден російський закон не забороняє використовувати загальновживаним терміном в рекламних цілях, до того ж не захищеного як чужої інтелектуальної власності».
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]