Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
30.08.2011 15:40

Стисло про торгові марки укр. політиків

Патентний повірений, тренер програми РАДА USAID, FDI-професіонал

Стисло про торгові марки укр. політиків

За інформацією видання "Дзеркало тижня", найбільш «просунутим» з приватних VIP-осіб в Україні в плані прав на володіння торговими марками є нинішній віце-прем'єр з інфраструктури Борис Колесников. За ним числиться 126 торгових марок, 34 з яких - у спільній власності з Ігорем Ахметовим. Вкрай цікаво, що молодший з братів Ахметових, Рінат, є найбагатшою людиною України, але не володіє жодним товарним знаком.

Екс-президенту Віктору Ющенку належить 11 торгових марок і всі вони мають відношення або до прізвища «Ющенко», або до виборів.

Микола Присяжнюк обіймає посаду міністра аграрної політики і продовольства, всі його 10 торговельних марок мають відношення або до продуктів харчування, або до горілки.

Сергій Тігіпко, віце-прем'єр і лідер партії «Сильна Україна», має 7 торгових марок, пов'язаних з ім'ям і прізвищем, а також політичних.

Віктору Балозі, який свого часу «працював» сірим кардиналом за президента Ющенка, належать два однойменних товарних знака (в т.ч. один - для доменного імені).

А ось Юлія Володимирівна Тимошенко, що теоретично мала можливість зареєструвати на своє ім'я і образ масу торгових марок, жодної реєстрації не має.

Якщо бажаєте "перевірити" ще когось - напишість у коментарі, за добу - надам інформацію))) 
 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]