Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
28.04.2011 09:40

Острів "Facebook" (Fejsbuk)

Патентний повірений, тренер програми РАДА USAID, FDI-професіонал

Мер хорватського острову Хвар направив листа засновнику соціальної мережі Марку Цукербергу із питанням про можливість перейменування острову.

Мер хорватського острову Хвар направив листа засновнику соціальної мережі Марку Цукербергу із питанням про можливість перейменування острову.

Один із хорватських островів може бути перейменовано на честь соціальної мережі Facebook.

Ідея надати острову нову назву належить меру міста Хвар, що знаходиться на однойменному острові, Пєріно Бебічу, повідомляє Lenta.ru із посиланням на "Croatian Times".

П.Бебіч уже направив листа засновнику соціальної мережі Марку Цукербергу із питанням про можливість перейменування острову. Також мер запропонував творцю Facebook приїхати під час літньої відпустки на острів Хвар, що вважається найбільш сонячним у Адріатиці.

У тому випадку, якщо Цукерберг відповість на пропозицію Бебіча згодою, то іменем мережі буде названо один із островів ланцюга Паклени, Вели Водняк. На цьому невеличкому острові знаходиться маяк.

Мер Хвара та мешканці міста висловили сподівання, що після перейменування, невеличкий острів почне приваблювати більшу кількість туристів і, таким чином, стане новою хорватською пам'яткою.

Також, перейменування може стати найбільшою соціалізацію відомої торгової марки, вперше застосування досі невиданого підходу у брендингу імен. 

* У 30% населення Хорватії є аккаунти на Facebook, що надає серйозне підгрунтя для такого перейменування та привід для звернення мера.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]