Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
28.12.2012 11:42

Каськів vs верховенство права ?

Патентний повірений, тренер програми РАДА USAID, FDI-професіонал

Шановні читачі, виявляється В. Каськіву "не указ" ще і рішення українських судів. Цей державний муж плював на принципи верховенства права, як він це вже зробив з величним статусом міжнародних документів, на підписання яких йому надані Державою Україна, по

Та то ж йому нічого, адже ж це питання " до когось іншого" - заява колишнього"сильного українця" Сергія Тігіпка. Його натяк вказує, що когось з Агентства з нацпроектів таки звільнять, але це точно буде не сам керівник відомства (який, до речі, має персонально відповідати за дії і/чи бездіяльність своїх підлеглих). 

 Отож, про що ж я кажу: та куди там Каськіву виконати рішення простого суду - для нього БУДЬ-ЯКІ рішення від імені України - то щось таке пусте та нікчемне...

 Голова Держінвестпроекту Каськів В.В у квітні 2012 р. підписав цілу теку з наказами про "увільнення" низки керівників регіональних центрів з інвестицій та розвитку, призначених задовго до нього. (усунули саме тих, які не змогли примусити себе та "впасти у ноги" голів облдержадміністрацій лише для того, аби губернатор вкотре надав погодження на чергове "перепризначення" директора, причому, законодавством цього взагалі не вимагається). Накази не містили причин звільнення та номерів статті Кодексу законів про працю... (нащо законодавець ці дурні кодекси тільки придумує - дарма час свій гає та державні кошти на утримання парламентаріїв)

Більшість цих екс-директорів мовчки стерпіли, та й пішли туди, куди їх, власне, і послали. Лише 2 особи не погодилися й подали позови до судів. 

Слід зазначити, що рішення суду (за першим позовом) про визнання наказу Каськіва протиправним та про його скасування вже вступило у ЗАКОННУ СИЛУ, з дати винесення, тобто, ще з 10 липня ц.р. 

 Та що тому пану керівнику українських нацпроектів до цього? Плювати він на це хотів! Досі поновленого директора Одеського РЦІР не допущено, жодних виплат не проведено, рішення не виконано (зважте, за невиконання рішення суду передбачено кримінальну відповідальність). 

 Пропоную Вашій увазі рішення Малиновського райсуду Одеси. На нього, Агентство Каськіва подавало апеляцію, але апеляційну скаргу залишено апеляційним судом без розгляду. 

 

1

 

2

3

4
   Підсумок: вже півроку керівник державної установи - Одеського регіонального центру з інвестицій та розвитку Володимир Семашко - не може приступити до виконання обов'язків, не зважаючи на рішення української Феміди...

Правовий висновок: посадова особа Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами, не виконує рішення суду, чим вчиняє кримінальне правопорушення, злочин. Прокуратура скарги Семашка ігнорує...

Пані та панове, нагадую, двері українських судів для вас завжди відкриті: програєте справу - скажуть: "От бачите, суд так вирішив", виграєте - нічого не скажуть... або ж ні, таки скажуть: "Забудь, друже, то все пусте" й щиро-щиро усміхнуться в вуса.

 
 
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]