Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
20.06.2013 21:23

Тимчасова слідча комісія ВРУ не змогла прийняти попередній звіт

Генеральний прокурор України (2014–2015)

Сьогодні, о 14.30 відбулося, чергове засідання ТСК з розслідування подій 18 травня в місті Києві. При чому регіонали, прогнозовано не підтримали попередній звіт, проект якого, я мав би зачитати з трибуни Верховної Ради

 Це мало би відбутися, завтра, у п"ятницю, 21 червня 2013 року, як це і передбачає українське законодавство. Але частина комісії, у складі: О.Бондаренко,А. Пінчук, І.Горіна (від ПР) та комуніст Зубчевський , пішли із засідання ТСК, фактично заблокувавши її роботу. Інша частина комісії: В. Ярема,А. Іллєнко, С.Курпіль (ОО Батьківщина) та І. Геращенко (УДАР), проголосували за той текст Звіту ТСК, який був складений на підставі показів свідків, доповідей посадових осіб МВС, СБУ та Генеральної прокуратури, а також наявних у комісії фото - та відео мтаеріалів.

Я вважаю, що це свідоме блокування роботи тимчасової слідчої комісії. А також неповага до прав людини та наступ на свободу слова. За згоди членів комісії, завтра о 12 годині, 20 хвилин, у Верховній раді України, відбудеться бріфінг для ЗМІ, у в зв"язку із цими подіями.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]