Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
25.09.2017 15:56

Продаємо вугілля. За зрозумілі гроші. Спитати OpenMarket

Ексгенеральний директор ДП «СЕТАМ»

Ми щодня чуєм що Україна купує вугілля. Чуємо про існуючі складні формули, бачимо як порти приймають величезні балкери, які везуть бажане тепло в Україну з іншої частини світу. Але давайте будемо відверті. Ніхто з нас не розуміє як формується ціна на вугіл

Поставивши собі ці питання, команді OpenMarket-СЕТАМ вирішила, що мабуть закупівля вугілля є болючим питанням для великої кількості українців. Оскільки це дуже закритий ринок із складним ціноутворенням.

Вирішити цю проблему та зробити ринок більш доступним для користувачів допоможе OpenMarket.вугілля, який відкрився на нашій платформі.


1.jpg


Ідея проста – створити широкий онлайн аукціон, на який зможуть прийти як великі компанії, так і оптові покупці, органи місцевого самоврядування, виробники тепла та електрики, комунальні підприємства, побутові споживачі.

Аукціон з продажу вугілля буде, як завжди, максимально відкритим, ціни будуть зрозумілі і всі бажаючі зможуть купити необхідний обсяг продукції. Використовувати цей майданчик буде, в першу чергу, цікаво українському бізнесу, який хоче самостійно закуповувати вугілля, але не може дістатися до виробника.

Умови торгів

За умовами торгів ми не плануємо обмежувати доступ до аукціону. В залежності від обсягу лоту - а це можу бути від дрібної партії до мільйона і вище - участь зможуть взяти і великі і середні компанії, і все буде залежати від кінцевої ціни та активності учасників торгів.

Умови поставки продукції будуть детально прописані постачальником в документації лоту і на їх основі покупець вже буде аналізувати свої майбутні прибутки.

Більше того, завдяки співпраці із Міністерством енергетики та вугільної промисловості ми маємо повну гарантію якості та кількості продукції на складах. На сьогодні ми працюємо виключно із державними підприємствами, що також дає додаткові державні гарантії стабільності.

У подальшому ми розробимо чітку систему підтвердження якості товару.

Жодних ризиків

При цьому для комунальних чи державних підприємств або органів місцевого самоврядування немає жодних ризиків.

2.jpg


Учасник аукціону сплачує гарантійний внесок, який повертається у разі програшу на торгах. Якщо ж ви стали щасливим переможцем та власником партії вугілля, ви сплачуєте лише комісію  OpenMarket-СЕТАМ, як організатору торгів.

 Таким чином невеличке регіональне комунальне підприємство не ризикує грошима і гарантійний внесок буде повернуто.

Подальші плани

На сьогодні вже планується продаж першого лоту. Це буде середня партія від державного підприємства «Регіональні електричні мережі». Ми розраховуємо, що лот буде цікавий середньому комунальному підприємству чи ТЕЦ.

В подальшому ми плануємо масштабувати наш вугільний модуль для торгівлі лісом, бурштином, зерном та іншими сировинними товарами, які купуються та продаються за незрозумілими корумпованими схемами. А отже попереду OpenMarket.лісу, OpenMarket.зерна тощо.

Ми ставимо перед собою доволі амбіційні плани, але ми вже подолали багатомільярдний корупційний бізнес із торгівлі арештованим майном і наші 150 фахівців мають спільну мету і готові працювати на результат. Зустрінемось на OpenMarket.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]