Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
04.06.2018 17:07

Кубок Карітасу - можливість для дітей загартувати волю до перемоги

Професійна благодійність

Минулої суботи на столичному стадіоні ім. Віктора Баннікова пройшов чемпіонат з вуличного футболу серед дітей "Кубок Карітасу"-2018

Кубок Карітасу - це унікальний чемпіонат з вуличного футболу, що об'єднує дітей соціально незахищених верств населення з усієї України. Цього року в замаганнях брали участь 11 команд, що об'єднала 110 дітей від Львова до Станиці Луганської. Особливістю турніру є також те, що в кожній команді грають щонайменше дві дівчини. Вони на рівних з хлопцями роблять свій внесок у перемогу своєї команди. 

Змагання відбувають втретє і є виключно волонтерським проектом команди МБФ "Карітас України". На урочистому відкритті цьогорічного Кубку Карітасу були присутні почесні гості: перший віце-президент Федерації футболу України Олег Протасов, заступник міністра молоді та спорту України Олександр Ярема, президент міжнародного благодійного фонду «Карітас України» Андрій Васькович, депутат Київради Юлія Лобан.

Після напружених ігор "на виліт" визначились переможці цьогорічного кублку:

1 місце посіла команда «Карітас Кремінна»,

2 місце – «Карітас Київ»,

3 місце – «Карітас Запоріжжя»

Кращим гравцем турніру був визнаний Дмитро Панфілович (Київ), кращим захисником — Артур Шаманський (Запорізька обл.), кращим воротарем — Едуард Соколов (Дніпропетровська обл.).

Всі без виключення учасники змагань отримали подарунки та дипломи з рук першого віце-президента Федерації футболу України Вадима Костюченкателеведучого програми «ПроФутбол» Ігоря Циганика, президента Української асоціації розвитку дитячого та юнацького футболу Володимира Василенка.

Неабияким сюрпризом став подарунок від Федерації футболу України для всіх гравців команд - тепер вони зможуть відвідувати матчі збірної України з футболу абсолютно безкоштовно.

Кубок Карітасу - чудова можливість для дітей загартувати свою волю до подальших життєвих перемог!

Кубок Карітасу 2018

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]