Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
24.12.2015 10:48

Враження від Антикорупційного форуму

Професійна благодійність

Вчора мав нагоду бути учасником антикорупційного форуму. Коротко опишу свої враження від заходу, вони неоднозначні.

Вчора теж був на антикорупційному форумі. Коротко опишу свої враження.

Негатив: 1) насторожила кількість дуже дорогих авто (про це багато хто писав в мережі), однак, разом з тим, мене просто обурило як деякі з цих авто були припарковані: на зебрі, на газонах, просто на смугах руху. Як ці люди збираються боротися з корупцією, якщо вони не можуть навіть правильно припаркуватись? Таке враження, що вони приїхали на форум, аби тримати «руку на пульсі» та за першої нагоди вскочити в потяг нової політсили.

2) вразила «падкість на шару» деяких учасників. Позаду мене сиділи тьоті, яких привезли автобусами і вони дуже раділи тому, що змогли назбирати аж по ящику цукерок, що їх роздавали всім охочим. Чи мають такі люди «щеплення» від корупції?

3) здалось, що на форумі питання корупції в державі зводились до роботи уряду та наближених до нього олігархів, хоча, на мій погляд, проблема набагато ширша і про це також потрібно говорити.

20151223_182058.jpg

Позитив: захід зібрав багато людей, при чому, дуже різних: від студентів до літніх людей. Серед них були люди, яким справді набридло жити в державі, де «для друзів – все, а для ворогів – закон», які хочуть побудувати країну можливостей та рівний прав. Форум став прекрасним майданчиком для знайомства та обміну думок. Маю надію, що регіональні форуми продовжать «нарощувати масу» свідомих громадян і об’єднають їх в спільній боротьбі за нову країну.

І наостанок, мені здалося, що це не стільки форум, скільки підготовчий з’їзд майбутньої політичної сили чи платформи, як воно насправді, скоро побачимо.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]