Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
26.05.2014 15:10

Творчість дітей-сиріт України виходить на міжнародний рівень

Професійна благодійність

3 червня в галереї «Я.Гретера» відбудеться цікава подія – виставка витворів образотворчого мистецтва під назвою «Мости дружби». 100 картин, авторами яких є вихованці дитячих будинків, в тому числі сімейного типу, віком від 10 до 14 років, потім будуть експ

finall_logo_0.jpg

3 червня в Арт-центрі «Я.Гретера» відбудеться цікава подія – виставка витворів образотворчого мистецтва під назвою «Мости дружби». 100 картин, авторами яких є вихованці дитячих будинків, в тому числі сімейного типу, віком від 10 до 14 років, надходили до оргкомітету під час однойменного конкурсу з усієї України.

Особливістю цієї експозиції є те, що дані шедеври будуть представляти український дитячих живопис, в рамках проекту «Дні культури України в Палестині», що пройде наприкінці червня в місті Віфлеємі.

Також під час виставки «Мости дружби» в Києві журі відбере 10 найкращих малюнків, які отримають цінні призи, а всі 100 учасників - дипломи про участь та пам'ятні подарунки від організаторів.

Проте, чи не найголовнішою «родзинкою» заходу має стати телеміст між українськими та палестинськими маленькими митцями. Вони зможуть поспілкуватись, обмінятись думками та підтримати творчість один одного. Завдяки професійному перекладу наживо – ніщо не завадить щирому спілкуванню.

Цікавим доповненням виставки буде окрема експозиція робіт всеукраїнського конкурсу юних художників «Талант.арт» на тему «Мій улюблений сюжет у творчості Т. Г. Шевченка», що проходив в рамках мистецького проекту «Folk Ukraine».

Тож, відвідайте унікальну подію в Арт-центрі «Я.Гретера» (м. Київ, вул. Вадима Гетьмана, 6) 3 червня 2014 року. Початок о 16:00, вхід вільний. А вказані роботи дітей вже сьогодні можна переглянути на веб-сайті проекту.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]