Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
20.05.2014 09:18

50 000 грн. за веселу ідею – легко!

Професійна благодійність

Чудовий час для того, аби запропонувати найкращий проект позитивного флешмобу, підняти настрій людям, вразити всіх креативом!

Літня пора – прекрасний час для того, аби весело та з користю проводити час в компанії однодумців та друзів! Але якщо цікаву зустріч друзів та друзів своїх друзів перетворити на масову феєрію веселощів та позитиву? Є унікальний шанс для всіх креативних особистостей реалізувати незабутній проект: «Найвеселіший флешмоб!» і отримати 50 тисяч гривень на його реалізацію!

Для того, аби направити фантазії учасників в потрібне русло, організатори висловлюють такі побажання до заходу: кількість учасників має бути не менше 300 осіб, флешмоб має супроводжуватись веселою музикою, сценарій має бути концептуальним, а саме дійство - веселим та заряджати позитивом не тільки учасників, але й глядачів.

Свої проекти надсилайте МБФ Гарних справ на електронну адресу: [email protected] до 03.07.2014 р. А вже 24 липня буде оголошено переможця, який протягом місяця повинен буде втілити свою ідею в життя!

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]