Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
02.04.2014 16:38

Чудовий флешмоб з усмішками продовжується онлайн!

Професійна благодійність

1 квітня ми побачили як чудово люди реагують на пропозицію усміхнутись. Справді, радіти життю та вірити в позитив - це те, чого не вистачає багатьом. Тож, давайте ширити позитивний настрій!

IMG_8679.jpg

Отже, 1 квітня на Троїцькій пройшов чудовий флешмоб. Декілька команд змагалися за цікаві призи, фотографуючи перехожих, використовуючи спеціальний інвентар. Крім класичних "вусиків" та "губоньок", реманент учасників доповнювали дощовики, капелюхи та багато іншого.

Найголовніше завдання цього заходу - виклик позитивних емоцій та підйом настрою у перехожих, було досягнуто з перших хвилин його проведення. Навіть "жарти" погоди того дня аж ніяк не вплинули на загальну атмосферу нашого фотополювання.

Для команд-учасників цього дійства було головне завдання сфотографувати якомога більше усміхнених облич людей, яких вони зустрінуть, звичайно ж попередньо отримавши на те згоду. Для того, аби кожен з фотографів був зацікавлений у результативності свого фотополювання ми запровадили спеціальні призи для учасників команди. Перемогу в флешмобі здобули чарівні дівчата з команди «Наутілус». Тож, кожна з її учасниць отримала в подарунок супер-модну молодіжну фотокамеру Fujifilm Instax Mini 8!

Для тих, хто дуже хотів взяти участь, але не зміг, відкривається надзвичайно легка можливість підключитись до його онлайн версії! Поспішайте відправити своє усміхнене фото на електронну адресу [email protected], і воно автоматично поповнить славнозвісний сайт усмішок!

На переможців очікують неймовірні подарунки: фотоапарат Fujifilm Instax Mini 8 або одна з 50 оригінальних футболок з колажем з усмішок у вигляді карти України! Переможців буде обрано за допомогою веб-сайту Random.org.

Приєднуйтесь до райдужних ініціатив! Давайте всі разом покажемо, що ми життєрадісна нація, яка вірить у перспективне майбутнє нашої країни!

З детальними правилами онлайн флешмобу можна ознайомитись тут.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]