Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
01.10.2016 11:02

З-під кайданів до свободи!

Громадський діяч, підприємець, еколог. Голова ГО "Українська військова організація СПАС-23"

Побажаємо й надалі досягати висот китайському народу!

Цього року Китайська Народна Республіка святкує 67 річницю від дня її створення. Хотілося б привітати товаришів і побажати й надалі досягати успіху в інноваціях !

Стосунки між Китаєм та Україною стрімко розвиваються з кожним роком. Успішно проходить робота між урядами, делегаціями і звичайним народом у різних сферах: економіки, науки, технології, освіті, авіації, культури й охорони здоров'я. Але до такого результату нація йшла докладаючи багато зусиль. Китайський народ дуже добра нація, і він ніколи не забуде їхніх безсмертних подвигів.

Згідно історії Китайська Народна Республіка утворилася в результаті тривалого революційного процесу, який спочатку розвивався у віддалених сільських місцевостях. Згодом це охопило всю територію і народ вивільнився від тривалих утисків.

Китайська Народна Республіка була проголошена 1 жовтня 1949 р. за рішенням пленарній сесії Народного політичної консультативної ради Китаю (НПКРК), що прийняла на себе функції Всекитайських зборів народних представників (ВЗНП) і відіграла роль Установчого зборів республіки.

На сьогодні Китай є однією із небагатьох тих держав, котрі продовжують будувати "соціалізм" із елементами ринкової економіки. Що в результаті дає вражаюче зростання народного добробуту. Успіхи, досягнуті завдяки наполегливій праці китайського народу, є водночас і результатом тієї політики, яку проводить держава.

Побажаємо й надалі досягати висот китайському народу! 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]