Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
13.09.2016 10:03

Де Тепер Правда?

Громадський діяч, підприємець, еколог. Голова ГО "Українська військова організація СПАС-23"

Аксіома – війна не може закінчитися миром без перемоги однієї із сторін. На що розраховує Україна? На безкінечну перестрілку на лінії розподілу? Як далі жити людям на цих територіях? Чому ми вважаємо, що Росія незабаром виснажиться або її зупинить тиск між

В сутінках Надія Савченко потрапила в ДТП. Збіг обставин? Замах на знакову персону українського політичного звіринця? Знак долі?

На щастя, усі фігуранти дорожньої пригоди залишилися живі. Питання війни і миру продовжуються вирішуватися цілим загоном українських перемовників у складі Леоніда Кучми, Ірини Геращенко, десятків інших «дипломатів» і, безумовно, нашею Надією.

Як і передбачалося, перемирря на Донбасі знову супроводжується жертвами серед українських воїнів. Тривають іненсивні бої з використаням великокаліберної зброї, мінометів, артилерії.

Скільки років буде тривати ця ситуація?

Аксіома – війна не може закінчитися миром без перемоги однієї із сторін. На що розраховує Україна? На безкінечну перестрілку на лінії розподілу? Як далі жити людям на цих територіях? Чому ми вважаємо, що Росія незабаром виснажиться або її зупинить тиск міжнародної спільноти? Адже в ральності ми бачимо протилежне.

Українська військова організація виступає за вирішення пробеми з донецькими терористами військовим шляхом. «Батьківщина або смерть!» має стати також українським гаслом. Але влада своїми діями сповідує згубну концепцію «ні війни, ні миру». Така стратегія виснажує країну, зневірює людей і компрометує нашу країну в очах іноземних партнерів.

Треба визначатися! Скільки років будуть ще тривати перемовини про обмін полоненними? Хто з ким і про що там ведуться торги?

Якщо ми говоримо про амністію, слід не обмежуватися пустопорожніми балачками, а беззастережно амністувати героїв АТО, окрім тих, хто заплямив свою совість злочинами проти людяності.

В кінці кінців, українська армія має бачити чітку перспктиву, розуміння подальшого розвитку подій, усвідомлення ціни мети, за яку наші воїни чи не щодня платять своїм життям.

А поки що нам залишається смакувати «жовті» новини. Що ж сталося з Надією? Звичайний дорожній інцидент чи замах на життя героїні партії «Батьківщина»?

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]